Tobulos spalvos jūsų miegamajam.

Tobulos spalvos jūsų miegamajam.

Kiekviena spalva, net ir ta, kuri yra ant mūsų butų sienų, turi įtakos mūsų emocijoms ir savijautai.

Štai kodėl taip svarbu pasirinkti tinkamas spalvas, kurios atitiktų mūsų temperamentą. Miegamasis savo ruožtu yra ypatinga vieta namuose – tad pasirūpinkime, kad šio kambario sienų spalvos skatintų atsipalaiduoti.

Baltos ir šviesios smėlio, pilkos, rudos ir mėlynos spalvos yra ramios spalvos, skatinančios užmigti – puikiai tinka tiems, kuriems sunku užmigti. Savo ruožtu tiems, kuriems ryte reikia papildomos motyvacijos, rekomenduojame šiltas ir sultingas spalvas, pavyzdžiui, geltoną, oranžinę, raudoną, taip pat rožinę ir violetinę – iš jų sklindanti energija efektyviai stimuliuoja ir skatina keltis iš lovos ir pradėk dieną entuziastingai.

Žalia spalva taip pat įdomi idėja. Jo raminanti gamta sukuria atsipalaidavimo nuotaiką. Jei žalia spalva puikiai dera prie jūsų namų dekoro, verta investuoti į šios spalvos aksesuarus, pavyzdžiui, lovatiesę, patalynę, čiužinio užvalkalą, pagalves ar užuolaidas.

Visų pirma verta eksperimentuoti! Nebijokite derinti skirtingų spalvų ir išbandyti naujus derinius. Tokių linksmybių poveikis gali nustebinti ir tapti nuolatiniu mūsų kasdienės gyvenamosios erdvės elementu. Juk svarbu, kad interjeras atspindėtų mūsų skonį ir charakterį.