Kampinės sofos su miegojimo funkcija – vieta popietiniam miegui

Kampinės sofos su miegojimo funkcija – vieta popietiniam miegui

Ar gali būti geresnis būdas atsinaujinti nei trumpas pietų miegas? Mūsų nuomone, ne :) Būtent todėl šiame įraše plačiau aptarsime kampines sofas su miegojimo funkcija ir patarsime, kokį modelį pasirinkti, kad kuo ilgiau būtų užtikrintas komfortas ir miego kokybė. Taigi, ką verta apie juos žinoti?

Kampines sofas su miegamąja funkcija pirmiausia įvertins funkcinių sprendimų mėgėjai. Studijos tipo apartamentuose jie gali sėkmingai pakeisti tradicinę lovą su rėmu ir čiužiniu, dieną tarnaujančią kaip poilsio baldas, o naktį virstančia patogia miegojimo vieta. Išlankstoma kampinė sofa puikiai tiks ir svetainėje, kur ji gali pasitarnauti kaip atsarginė miegamoji dalis, išlankstoma tik svečiams nakvynei. Kampinės sofos pastatymas net paauglio kambaryje nėra kontraindikacijų.

Kampinės sofos su miego funkcija – patogios kaip lovos

Naujausios technologijos ir gamybos procese naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos bei žaliavos reiškia, kad šiuolaikiškos kampinės sofos su miegamąja funkcija niekuo nenusileidžia įprastoms lovoms. Tai visų pirma specifinių užpildų poveikis. Dauguma kampų užpildyti specializuotomis poliuretano putomis, kurios yra minkštos ir elastingos bei papildomai atsparios deformacijai. Siekiant dar labiau padidinti patvarumą, minkštiems baldams skirtos plieninės spyruoklės taip pat montuojamos sėdynėse ir atlošose, dažniausiai banguotos arba Bonnell.

Sulankstymo būdas ir patalynės dėžutė

Dauguma šiuo metu turimų kampinių sofų su miegojimo funkcija yra su DL sulankstymo sistema. Nors santrumpa DL gali skambėti šiek tiek paslaptingai, tačiau pats išsiskleidimas yra labai paprastas. Tiesiog pastumkite sėdynę į priekį ir nuleiskite atlošą. Tokiu būdu sukuriamas miegamasis paviršius, kurio dydis, žinoma, priklauso nuo kampinės sofos matmenų.

Negalime pamiršti ir praktiškos patalynės dėžutės. Dažniausiai tai yra kampinės sofos konstrukcijos elementas, matomas ištiesus sėdynę. Daugeliu atvejų šis konteineris išsprendžia atsarginės patalynės, bet ir antklodžių ar net ne sezono metu nereikalingų žieminių striukių laikymo problemą.

Dekoratyvinės pagalvės ir kt

Kampinės sofos su miegamąja funkcija dažniausiai parduodamos komplektais su pagalvėmis. Tai gali būti tiek didelės atlošo pagalvės, kurios ženkliai padidina sėdėjimo komfortą (prie kampinės sofos Limone dailaus uosio atspalvio pritvirtintos penkios dygsniuotos atlošo pagalvės), tiek ir mažos pagalvėlės, skirtos popietiniam miegui ar reguliuojamos galvos atramos, puikiai prilaikančios kakla. Tiesiog priglausk galvą prie jų ir trumpas pietų miegas ateis savaime!