Termoelastingi ar labai elastingi? Kuo skiriasi šie čiužiniai?

Termoelastingi ar labai elastingi? Kuo skiriasi šie čiužiniai?

Kasdienis poilsis yra sveikatos ir geros savijautos pagrindas.

Štai kodėl taip svarbu pasirūpinti tinkamomis miego sąlygomis. Geriausia pradėti nuo tinkamo čiužinio, kuris puikiai prisitaikys prie jūsų kūno – jis tinkamai palaikys stuburą ir leis atsipalaiduoti raumenims. Šiuo tikslu verta pagalvoti apie termoelastinio arba itin elastingo čiužinio įsigijimą.

Termoelastinių čiužinių efektyvumas atsiranda prisitaikant prie žmogaus kūno temperatūros. Jo įtakoje čiužinio pluoštai tampa plastiškesni ir leidžia patogiai miegoti. Šiame čiužinyje esantis porolonas turi puikiai parinktus tankio parametrus – tai reiškia gerą bendradarbiavimą su žmogaus kūnu.

Itin elastingi čiužiniai susideda iš kitokio tipo porolono – panašiai kaip natūrali jūros kempinė. Jo kompaktiška struktūra garantuoja aukštą elastingumą, lankstumą ir atsparumą deformacijoms. Kita vertus, tai taip pat užtikrina laisvą oro srautą ir drėgmės pašalinimą net iš čiužinio vidaus. Labai elastingas čiužinys rekomenduojamas ir alergiškiems žmonėms dėl savo antibakterinių ir priešgrybelinių savybių.