Lateksas, porolonas ar spyruoklė? Išsirinkite čiužinį sau!

Lateksas, porolonas ar spyruoklė? Išsirinkite čiužinį sau!

Miego kokybė turi įtakos mūsų savijautai ir bendrai sveikatai.

Sveikas, ramus miegas suteikia poilsio, atsinaujinimo, energijos ir, svarbiausia, leidžia gerai pradėti naują dieną. Todėl jo patogumą verta užtikrinti pasirinkus tinkamą, pagal mūsų poreikius pritaikytą čiužinį.

Prisiminkime, kad jį įsigyjant visų pirma reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad jis harmoningai derėtų su mūsų komforto jausmu ir leistų išlaikyti tinkamą, stuburo sveikatai naudingą laikyseną.

Renkantis naują čiužinį reikėtų atkreipti dėmesį ar jis funkcionalus – iš kokios medžiagos jis pagamintas, ar audinys, įdėklo tipas ir konstrukcija atitiks mūsų keliamus reikalavimus, taigi, ar čiužinys mums tarnaus ilgai. . Taip pat bus naudinga nustatyti padėtį, kurioje dažniausiai užmigdome savo kūną. Todėl sprendimas turėtų būti priimtas atsižvelgiant ne tik į kokybę, bet ir į įpročius bei individualius poreikius. Galime rinktis iš trijų tipų čiužinių – porolono, latekso ir spyruoklinių.

Itin elastingi porolono čiužiniai skirti žmonėms, kurie miegodami linkę dažnai keisti padėtį. Jie prisitaiko prie mūsų kūno padėties, kartu suteikdami tolygią atramą. Tinkamai parinkti porolono čiužiniai leidžia laisvai suktis be nemalonaus skendimo efekto.

Spyruokliniai ir lateksiniai čiužiniai tinka žmonėms, kurie linkę miegoti ant šono ar nugaros. Jie leis jums išlaikyti taisyklingą kūno padėtį esant zonos svorio spaudimui.

Renkantis verta atkreipti dėmesį ir į papildomus privalumus, tiesiogiai nesusijusius su konstrukcija, bet ne mažiau svarbius funkcionalumo ir švaros požiūriu. Geras sprendimas yra pasirinkti čiužinį su antibakteriniu ir antialerginiu užvalkalu, kuris gali būti atnaujinamas skalbimu, atsižvelgiant į jūsų poreikius – šio sprendimo dėka nesunkiai galime užtikrinti tinkamą higieną ir komfortą. Dar vienas didelis privalumas – specialus, orui pralaidus audinys ir drėgmę praleidžiantis ventiliacijos įdėklas, kuris naudojimo metu užtikrins orumą ir gaivumą.