Sekcijos – puikus sprendimas mažam butui

Sekcijos – puikus sprendimas mažam butui

Sekcijos grįžta į naudą! Šis universalus daugiafunkcis baldas, kurio populiarumo viršūnė mūsų šalyje buvo septintajame ir devintajame dešimtmečiuose, dabar džiugina modernia forma ir sodriu dizainu. Kambario sekcijos yra idealus sprendimas, ypač mažiems butams. Kodėl? paaiškinkime!

Sekcijos – paprastai tarpusavyje sujungtų spintelių, lentynų ir lentyneliu rinkiniai – namuose pradėjo atsirasti XX amžiaus 2–3 dešimtmečiuose. Mūsų šalyje jų populiarumo viršūnė buvo septintajame ir devintajame dešimtmečiuose, – tuo metu kambario sieniniai blokai buvo kiekvienos šeimos svajonės išsipildymas. Po daugelio metų užmaršties jie dabar grįžta į palankumą. Žinoma, jie niekuo nepanašūs į sunkius, kiek gremėzdiškus tuo laiko baldų komplektus – šiuo metu jie džiugina šiuolaikišku dizainu, išlaikant visas funkcines vertybes.

Sekcijos – universalios ir praktiškos

Šiais laikais sekcijos dažniausiai renkasi mažuose butuose gyvenantys žmonės. Svarbiausias jų bruožas yra tai, kad jie sujungia kelių tipų baldų funkcijas, o užima palyginti mažai vietos. Šiuolaikiniai sieniniai komplektai – tai erdvios komodos ir lentynos, televizoriaus spintelės ir pakabinamos lentynos, taip pat nesunkiai rasite sieninius su spinta. Tai leidžia patogiai susidėti visus reikalingus daiktus namuose. Šio tipo baldų funkcionalumą ir vietos taupymo savybes įvertins, be kita ko: studijos tipo apartamentų gyventojų, kur vienas kambarys sujungia svetainės, valgomojo ir miegamojo vaidmenį.

Sekcijos svetainei – kaip išsirinkti geriausią modelį?

Sekcijos taip pat yra labai įdomi idėja įrengti nedidelę svetainę. Šio sprendimo dėka interjere yra visi reikalingi baldai sandėliavimui, o tuo pačiu sutaupytoje erdvėje galima pastatyti, pavyzdžiui, sofą, fotelį, pufą ar nedidelį kavos staliuką. Žinoma, tinkamo pasirinkimas priklauso nuo to, kokio išdėstymo efekto norime pasiekti.

  • Klasikines sekcijos – dažniausiai natūralaus, šviesaus ar tamsaus medžio spalvų, puikiai dera prie skandinaviško, angliško, kaimiško ar vintažinio stiliaus dekoruoto interjero.
  • Šiuolaikinios sekcijos – dažniausiai gaminami iš baltų, blizgių laminuotų plokščių, taip pat gali būti stiklinės vitrinos su LED apšvietimu, kuris suteikia elegancijos (geras pavyzdys yra Sarah 09 siena su labai paprasta, su šiek tiek futuristiniu dizainu).

Sekcija vaiko kambaryje

Sekcijos taip pat yra puiki idėja įrengti vaikų kambarį. Dar kartą galima išnaudoti jų daugiafunkciškumą. Sekcija su drabužių spinta, keliomis lentynomis ir knygų lentynomis visiškai išsprendžia vaiko drabužių ir mokyklinių reikmenų laikymo problemą. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai papildyti studento kambarį rašomuoju stalu ir lova (arba, jei nėra vietos klasikinei lovai - pvz., sulankstoma sofa ar fotelis), papildyti išdėstymą jaukia tekstile. užuolaidos, kilimas ar dekoratyvinės pagalvės, ir viskas!