Sanremo baldų kolekcija – nesenstanti ir universali balta

Sanremo baldų kolekcija – nesenstanti ir universali balta

Balti baldai yra nesenstantys ir universalūs. Balta puikiai dera su kitomis spalvomis, dera prie modernaus ir klasikinio interjero, taip pat optiškai padidina nedidelius kambarius. Puikus pavyzdys yra baltos spalvos Sanremo sistema – šie baldai puikiai tinka svetainėje, valgomajame, miegamajame ir net vaiko kambaryje. Viskas, ko jums reikia, yra šiek tiek fantazijos!

Balta Sanremo sistema pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų. Baldų korpusai pagaminti iš 15 milimetrų storio MDF plokščių matinės baltos spalvos, o fasadai – iš 15/16 milimetrų storio MDF plokščių blizgios baltos spalvos. Išimtis yra natūralaus šviesaus medžio spalvos Sanremo stalas, kuris puikiai dera su grynai balta spalva. Be to, kai kurie baltos spalvos Sanremo sistemos elementai gali būti papildyti diskretišku LED apšvietimu.

Baltos spalvos Sanremo sistema – pritaikyta jūsų poreikiams

Balta Sanremo sistema susideda iš baldų, kurie – derinami bet kokia konfigūracija – sukuria komplektus, puikiai derančius prie bet kokio interjero. Dviejų durų Sanremo drabužių spinta turi erdvų skyrių su strypu ir papildoma viršutine lentyna, idealiai tinkančia susidėti smulkesniems drabužiams. Sanremo baltos spalvos komoda yra dviejų versijų – trijų durų versija su trimis stalčiais (kiekviena spintelė turi po dvi lentynas) ir mažesnė dviejų durų versija be stalčių (spintelės turi po dvi lentynas). Balta Sanremo sistema taip pat siūlo rinktis iš trijų vitrinų – aukštų viendurių, žemų dviejų durų ir žemų trijų durų. Kiekvienas modelis gali būti papildomai aprūpintas energiją taupančiu LED apšvietimu. Kolekciją papildo šie svetainės baldai: dvi pakabinamos lentynos svetainei - atvira ir uždaroma, televizoriaus spintelė su trimis lentynomis dekoderiams ir trimis stalčiais, taip pat stalas, kurį galima pailginti iki 201 centimetro dviem įdėklais. ir užapvalintais kampais.

Sanremo balti baldai – daug išdėstymo galimybių

Balta Sanremo sistema – dėl savo universalumo – leidžia sukurti daugybę skirtingų aranžuočių, priklausomai nuo individualaus namų ūkio narių skonio. Taigi baltos spalvos Sanremo sistema, pastatyta prieš labai ryškių spalvų, pvz., oranžinės, žalios ar raudonos, sienų foną, sukurs funkcionalų modernaus stiliaus interjerą. Baltos spalvos Sanremo sistemą patalpinus į kambarį su akmeninėmis grindimis, dideliais langais ir alyvuogių spalvos tekstile, galėsite pasiekti Viduržemio jūros stiliaus efektą. Baltos spalvos Sanremo baldai su gėlių vazonais ar vazomis su levandomis taip pat leidžia atspindėti romantiško Provanso atmosferą. Jų nuoseklus stilius leidžia derinti atskirus elementus pagal laisvą erdvę, o madingas dizainas suteikia interjerui laukto charakterio.

Taip pat žiūrėkite: TV stovai, valgomojo stalai, komodos.