Baldų kolekcija Enter – puikiai tinka mažam butui

Baldų kolekcija Enter – puikiai tinka mažam butui

„Abra Meble“ puikiai žinome, kad šiuolaikiniams mažiems butams reikalingi specialūs baldų sprendimai – atskiri baldų elementai turi atlikti visas reikalingas funkcijas, tačiau tuo pačiu neužimti per daug vietos. Mūsų Enter sistema pasižymi visomis šiomis savybėmis. Mes parodysime, kaip sutvarkyti kiekvieną savo buto kambarį, naudojant jame esančius baldus!

Enter systemą – tai stilingi svetainės baldai, kurių korpusai yra Sonoma ąžuolo atspalvio, o fasadai – matinės baltos spalvos. Jie pagaminti iš labai patvarios 16 mm storio laminuotos plokštės, todėl puikios būklės išlieka ilgus metus. Juos lengva valyti, jie atsparūs įbrėžimams ir kitiems pažeidimams.

Tačiau Enter sistema siūlo, visų pirma, milžiniškas atskirų elementų derinimo galimybes. Jį sudaro net septyniolika atskirai stovinčių baldų, kuriuos galima laisvai derinti ir sukurti komplektą, kuris puikiai derės prie tam tikro interjero erdvės. Enter sistemą sudaro dvi skirtingos komodos, keturios vitrinos, 5 lentynos, RTV staliukas, spintelė prie lovos ir pakabinama spinta, taip pat dvi spintos: dviejų durų spinta, trijų durų spinta ir kampinė spinta. .

Enter sistemą – svetainei, miegamajam ir jaunimo kambariui

Kaip jau minėjome anksčiau, naudodamiesi Enter sistema galėsite lengvai įrengti bet kokį namų interjerą. Mes jums pasakysime, kaip tai padaryti.

  • Enter sistemą svetainėje – kiek ir kokių baldų iš komplekto įdėsime į svetainę, žinoma, priklauso nuo ten laisvos vietos. Tačiau neabejotina, kad svetainėje turi būti vieta televizoriaus spintelei, kurioje būtų galima saugiai laikyti televizorių. Labai funkcionalios yra ir vitrinos su stiklinėmis lentynomis bei galimybė įrengti papildomą LED apšvietimą. Čia galite laikyti reikiamą įrangą, taip pat eksponuoti dekoratyvinius niekučius.

  • Enter sistemą miegamajame – čia geriausiai tiks didelė trijų durų spinta, kurioje tilps visus metus veikianti spinta, taip pat Enter miegamojo komodos – puikiai tiks apatiniams, patalynei ar rankšluosčiams susidėti. Iš pirmo žvilgsnio nekrentantis į akis, bet labai funkcionalus, miegamajam žavesio suteikiantis baldas – nedidelis Enter naktinis staliukas su stalčiumi.

  • Enter sistemą paauglio kambaryje – kiekvienam mokiniui reikia vietos sąsiuviniams, knygoms ir kitiems mokykliniams reikmenims, todėl verta įrengti savo kambarį viena iš penkių Enter lentynų. Galima rinktis atvirą lentyną, su stalčiais arba uždaras lentynas. O kadangi vaiko kambarys dažniausiai yra vienas mažiausių visame bute, jam puikiai tiks kampinė spinta Enter.


Žinoma, yra kur kas daugiau išdėstymo galimybių – niekas netrukdo prieškambaryje pastatyti Enter pakabinamą spintą, o svetainėje – dviejų durų spintą. Viskas priklauso nuo individualių poreikių ir pageidavimų.

Taip pat žiūrėkite: svetainės baldai, prieškambario baldai, svetainės lentynos, TV stovai, rašomieji stalai (įskaitant ir jaunimo stalus).