Bergen baldų kolekcija – klasikinė elegancija su moderniu posūkiu

Bergen baldų kolekcija – klasikinė elegancija su moderniu posūkiu

Elegantiška svetainė, moderni, bet ir nesenstanti, su baldais, kurie ne tik gražiai atrodo, bet ir yra funkcionalūs – ar tai skamba kaip nereali svajonė? Galbūt, bet Bergen svetainės baldų sistema sujungia visas šias savybes, todėl dabar ši svajonė gali tapti realybe.

Bergen sistema – madingas spalvų derinys

Artisan ąžuolas ir itin blizgus baltas lakuotas derinys puikiai tinka šiuolaikiniame interjere. Jis puikiai dera prie dabartinių interjero dizaino tendencijų ir tuo pačiu reiškia nesenstantį stilių. Dėl to baldai nenusidėvės per greitai ir ilgus metus dekoruos svetainę, suteikdami jai klasės ir elegancijos.

Verta paminėti, kad Bergen baldai yra idealus sprendimas mažoms gyvenamosioms patalpoms daugiabučiuose, nes jų spalvos ir forma neužgožia interjero. Priešingai, nes dėl blizgių fasadų jie atspindi šviesą ir padeda vizualiai padidinti erdvę.

Bergen vitrina – žema arba aukšta

Vienas iš esminių svetainės įrangos elementų yra vitrinos. Čia laikome indus, stiklines ir kitus svetainėje reikalingus indus. Bergeno sistemoje galite rinktis aukštą vitriną su labai įdomiai suprojektuotu asimetrišku priekiu arba žemą vitriną atviromis lentynomis. Priklausomai nuo kambario dydžio ir jūsų poreikių, galite pasirinkti vieną arba abu šiuos baldus, pastatydami juos vienas šalia kito arba ant priešingų sienų.

Bergen komoda – moderni ir erdvi

Kartais svetainėje norisi turėti daiktus, kurie nebūtinai tinka eksponuoti pro stiklines duris. Šiam vaidmeniui puikiai tiks svetainės komodos, t.y. didelės talpos ir palyginti mažo dydžio baldai. Komoda Bergen – viena iš jų, nes tai itin erdvus baldas ir žavi įdomiu atvirų lentynų išdėstymu.

Bergen drabužių spinta – ir nėra problemų su sandėliavimo vieta

Bergen kolekcijoje – ne tik tipiniai svetainės baldai, bet ir drabužių spinta. Dėl to jūs galite lengvai išspręsti savo buto sandėliavimo vietos trūkumo problemą. Tuo pačiu nereikės jaudintis, kad svetainę papildę drabužių spinta priblokš interjerą. Ryškūs fasadai ir derinimas prie kitų Bergen sistemos elementų padarys jį neatsiejama svetainės dalimi.

TV spintelė su papildoma pakabinama lentyna

Bergen kolekcijoje taip pat yra televizoriaus spintelė. Tai žemas ir platus baldas, idealiai tinkantis elektronikos laikymui ir galintis tarnauti kaip televizoriaus stovas. Televizoriaus spintelės papildymas – iš ąžuolo pagaminta pakabinama lentyna, kurią galima pakabinti bet kur Bergen kolekcijos baldais apstatytoje svetainėje. Tai bus puiki puošmena, kai ant jos išdėliosime nuotraukas, knygas ar gėles.

Kavos staliukas

Paskutinis Bergen kolekcijos elementas, į kurį norime atkreipti jūsų dėmesį – kavos staliukas. Gana didelis stalviršis, patogi lentyna po juo ir stalčius daro jį ne tik gražiu, bet ir funkcionalu. Dėl to jis yra patogesnis nei kiti svetainės stalai, turintys tik viršų.