Pagal užsakymą pagamintas čiužinys – puikiai tinkantis čiužinys

Pagal užsakymą pagamintas čiužinys – puikiai tinkantis čiužinys

Parduotuvėse randami čiužiniai ne visada pateisina mūsų lūkesčius.

Dažnai pasitaiko, kad standartiniai, visuotinai prieinami matmenys neatitinka jūsų lovos aukščio ir pločio. Išskirtinio ūgio žmonės taip pat gali turėti problemų pirkdami čiužinį.

Susidūrus su tokio pobūdžio problemomis, geriausias sprendimas bus pateikti individualų čiužinio užsakymą – pilnai pritaikytą mūsų poreikiams. Pasirinkę šį variantą išvengsime bereikalingo dirginimo ir daug valandų trukusių ir dažnai bevaisių paieškų.

Przy składaniu zamówienia należy więc podać dokładne wymiary. By nowy materac spełnił wszystkie wymagania, należy dokładnie zmierzyć wszystkie parametry. Najlepiej podejść do tego zadania w trzech krokach.

  1. Išmatuokite lovos rėmo vidinio dydžio ilgį ir plotį, būtinai atsižvelkite į atstumus nuo vidinių sienų.
  2. Išmatuokite šoninių sienelių, kurios yra tiesiai virš rėmo, aukštį.
  3. Jei jūsų lova yra užapvalintais kampais, būtinai patikrinkite ir atkreipkite dėmesį į spindulį. Paprasčiausias sprendimas yra nubrėžti spindulį ant popieriaus lapo ir išmatuoti jį kompasu arba liniuote. Jei dėl to nesijaučiate patogiai, savo darbinį brėžinį visada galite parodyti pardavėjui arba už užsakymo gavimą atsakingam asmeniui.

Tiksliausius matmenis gausite naudodami išskleidžiamą matavimo juostą. Nerekomenduojame šiam tikslui naudoti lanksčių ir medžiaginių matavimo juostų – matavimo rezultatai gali būti netikslūs, o tai lemtų netinkamo čiužinio formato užsakymą. Atminkite – tikslumas svarbus!