Naujiena pasiūloje – virtuvės baldai kiekvienam

Naujiena pasiūloje – virtuvės baldai kiekvienam

Apsipirkimo „Abra“ dėka galėsite įrengti ne tik svetainę, valgomąjį, svetainę ar valgomąjį – mūsų pasiūlyme pastaruoju metu atsirado itin estetiškos, modernios ir – svarbiausia – funkcionalios virtuvės baldų sistemos. Kuo jie išskirtiniai? Sistemoje esantys atskiri baldai gali būti derinami bet kokiu būdu, sukomponuojant baldus, puikiai tinkančius konkrečiai virtuvei!

Kas sutinka su teiginiu, kad šeimos gyvenimas iš tikrųjų yra virtuvėje? Dalijimasis pusryčiais ir vakarienėmis, maisto gaminimas, ilgi pokalbiai prie virtuvės stalo – visa tai integruoja šeimą ir kuria tarpusavio ryšius. Todėl, mūsų nuomone, virtuvė turi būti funkcionali ir jauki. Šį efektą pasiekti padės mūsų pasiūlymo virtuvės baldai.

 

Abra virtuvės baldai – tobulas komplektas!

Mūsų virtuvės baldai pirmiausia išsiskiria savo moduliškumu – kiekvienas gali per kelias akimirkas susikurti tobulai pagal poreikius pritaikytą komplektą. Pakanka kelių žingsnių. Pirmiausia parenkama viena iš dviejų galimų kėbulo spalvų, tada derinamas pasirinktas priekinių dalių atspalvis (pastaba – jų turime vienuolika!), o galiausiai visas komplektas užbaigiamas rankenėlėmis. Efektas? Stulbinanti moderni virtuvė, virtuvės baldai skandinaviško stiliaus interjerui, jauki ir šilta kaimiška virtuvė – susidėliosite taip, kaip norite!

Virtuvės baldai mažiems ir dideliems interjerams

Nusprendę įsigyti mūsų virtuvės baldus, taip pat galite patys nuspręsti, iš kiek elementų bus jūsų komplektas. Pagrindą sudaro šešios spintelės – trys viršutinės ir trys apatinės. Šis sprendimas skirtas mažoms virtuvėms, kuriose nėra vietos įdėti per daug baldų. Tačiau jei turite daugiau erdvės ar tiesiog reikia papildomų baldų, savo komplektą galite išplėsti bet kokiu spintelių skaičiumi: viršutine, apatine, kampine ar net šaldytuvu! Kad jie būtų kuo funkcionalesni, juose gali būti sumontuoti papildomi priedai: stalčių įdėklai, besisukančios lentynos, krovinių krepšeliai ar kanalizacija. Praktiška, ar ne?

Ką dar reikia žinoti apie mūsų virtuvės baldus?

Mūsų siūlomi virtuvės baldai taip pat apima daugybę unikalių sprendimų, kurių dėka jie bus puikios būklės ilgus metus! Taigi jie gaminami iš aukščiausios kokybės baldinių plokščių – atsparių įbrėžimams ir įbrėžimams, lengvai prižiūrimi. Be to, visi jie buvo padengti specialia antibakterine danga, kuri stabdo kenksmingų mikroorganizmų augimą ir taip padidina kasdienio naudojimo saugumą. Savo ruožtu naujoviškos ABS briaunos yra atsparios tiek drėgmei, tiek aukštai temperatūrai – abu šiuos veiksnius nesunku pasiekti virtuvėje...

Ką dar reikia žinoti? Mūsų virtuvės baldai, o konkrečiau – viršutinės atvartos spintelės, turi pneumatinius keltuvus, kurių dėka labai lengvai atsidaro. Negalime pamiršti ir ypatingų, tyliai veikiančių vyrių – buities daugiau niekada nepažadins trankanti spintelė virtuvėje! Stalčiai turi metalinius kreipiklius, kurių dėka lengvai atsidaro ir užsidaro, o spintelės su orlaidėmis užtikrina nuolatinį gryno oro tiekimą. Esame tikri, kad jis pateisins visų, net ir pačių reikliausių vartotojų lūkesčius!