Universalūs stalai kiekvieniems namams

Universalūs stalai kiekvieniems namams

Svetainėje jos leidžia patogiai pasidėti kavos puodelį ar televizoriaus pultelį, miegamajame kartu su foteliu sukuria patogią poilsio vietą, o vaiko kambaryje – erdvė tapybai ar žaisti kartu. maži stalai turi daug naudojimo būdų! Kaip išsirinkti tobulą modelį?Patariame!

Pradėkime nuo formų. Maži, bet visada populiarūs stalai gali būti įvairių formų. Labiausiai paplitę yra stačiakampiai ir kvadratiniai stalai – jie naudojami kaip svetainės stalai ir statomi šalia sofos, fotelių ir televizoriaus spintelės. Apvalūs stalai taip pat yra įdomus sprendimas. Jie užima šiek tiek mažiau vietos nei kvadratiniai ar stačiakampiai, taip pat neturi aštrių kampų, o tai gali būti labai svarbu, kai namuose gyvena ir visur esantys energingi vaikai. Gražiai jie atrodo ir miegamajame – kartu su nedideliu patogiu pufu ir stovinčiu veidrodžiu puikiai atstoja tualetinį staliuką, ypač reikalingą moterims.

Mediena, stiklas ir papildomos funkcijos

Stalai dažniausiai gaminami iš natūralaus medžio arba įvairių medienos atspalvių laminuotų lentų. Jie puikiai papildys daugybe stilių dekoruotus interjerus, nesunku išsirinkti derančią staltiesę, servetėles ar vazą su gėlėmis. Tačiau nesunkiai rasite ir iš kitų medžiagų pagamintus stalus. Populiarūs modeliai su metaliniais rėmeliais vietoj kojelių, chromuotais elementais, viršūnėmis iš grūdinto stiklo. Tai gali būti tradicinė, permatoma stiklo plokštė arba stiklas, dekoruotas spaudiniais.

Stalai taip pat gali turėti daug papildomų funkcijų. Modeliai su įmontuotomis lentynomis ir stalčiais po stalviršiu yra labai praktiški – padeda susidėti reikalingus daiktus. Labai mažiems interjerams puikiai tinka pufiniai staliukai (vietoj stalviršio jie turi patogią, bet stabilų apmušalą) arba sulankstomi suolai. Su jais galėsite patogiai pavalgyti net ir didesnėje grupėje.

Įvairių stilių kavos staliukai

Kavos staliukai yra įvairių stilių, todėl modelį nesunkiai priderinsite prie tam tikro interjero.

  • Skandinaviško stiliaus kavos staliukai - paprasti ir funkcionalūs, gražiai atrodo, pvz., su kailiniu kilimu, pasižymi natūraliais medžio atspalviais, pvz., Lefkas ąžuolo tamsaus spalvos.

  • Shabby chic stiliaus kavos staliukai - tokio tipo išdėstymui būdingi ankstesnių epochų baldai arba stilizuoti kaip tokie; čia tiks gražaus ąžuolo ar baltos pušies atspalvio stalai.

  • Šiuolaikiniai kavos staliukai - šiuo atveju pageidautina, kad būtų metalo, chromo elementų ir blizgančių stiklų.

Taip pat verta atminti, kad baltas kavos staliukas yra labai universalus pasirinkimas ir puikiai tiks tiek klasikiniame, tiek moderniame interjere.