Kokias kėdes pasirinkti baltam stalui skandinaviškoje svetainėje?

Kokias kėdes pasirinkti baltam stalui skandinaviškoje svetainėje?

Skandinaviško interjero mada tampa vis populiaresnė. šis tolimas šiaurinis stilius tapo nuolatine mūsų namų dalimi ir tapo daugelio nuostabių aranžacijų dalimi. Šviesus, erdvus interjeras, paprasti baldai, minimalizmas ir apdailos paprastumas – tai pagrindiniai tendenciją lemiantys veiksniai. Ir nors iš pirmo žvilgsnio skandinaviškas stilius gali atrodyti paprastas ir nereiklus, jis gali sukelti daugybę dilemų. Vienas iš labiausiai paplitusių yra kėdžių derinimas prie balto stalo.

Svarstote, kokios kėdės geriausiai atrodys prie balto stalo skandinaviškoje svetainėje? Mes suteikiame jums užuominą! Šiame straipsnyje rasite įdomių pasiūlymų, kaip derinti baltą stalą su įvairiomis kėdėmis.

biały stół - jadalnia - tapicerowane modele - nowoczesne meble

Baltam stalui renkamės kėdes

Skandinaviški interjerai, sukurti pagal konkretų kanoną, priverčia stilistą ištikimai vadovautis stiliaus gairėmis. Svarbiausios yra: šviesios spalvos, t.y. balta, smėlio, kreminė, pilka ir žemės spalvos, t.y. žalia ir ruda. Be spalvų, tekstūros ir medžiagos taip pat reiškia viską, kas natūralu. Interjere dominuoja mediena, jauki tekstilė ir subtilios dekoracijos. Baltam stalui galite pasirinkti prislopintas valgomojo kėdes, atitinkančias spalvų gamą, kurioje išdėstytas visas interjeras, arba pasirinkti kontrastingą atspalvį, kuris išryškins kambarį. Šviesaus atspalvio valgomojo stalai – idealus pagrindas žaisti spalvomis, faktūromis ir medžiagomis. Štai keletas įdomiausių balto stalo ir kėdžių derinių.

green and white chair beside white table

Spalvingos kėdės baltam stalui

Šiandien pradėsime neįprastai, su drąsiu ir būdingu stiliumi. Norime Jums pasiūlyti spalvotas minkštas kėdes kaip priedą prie balto stalo. Šis kontrastingas derinys tinka ramioms, prislėgtoms erdvėms ir yra gyvybės elementas bei viso dekoro akcentas. Minkštos kėdės yra įvairių spalvų ir atspalvių. Galite pasirinkti vieną spalvą arba išprotėti ir nukopijuoti kiekvieną kėdę vis kita spalva. Beprotybė? Visiškai ne! Pastaruoju metu tai buvo tikras triukšmas. Tu netiki? Paruošėme keletą nuotraukų, kurios gali įtikinti, kad spalvų maišymas nėra blogas.

Różowe krzesła do stołu w kolorze białym

Balta yra labai grakšti ir lengvai derinama spalva, suteikianti daug erdvės manevrams ir eksperimentams. Tačiau stilius, kuriuo stalas yra pagamintas, įveda tam tikrų apribojimų. Šiuolaikiniai ištraukiami stalai gali būti sėkmingai derinami su aukštomis minkštomis kėdėmis, tvirtinamomis ant tradicinių kojų ar bėgieliu. Tokiems modeliams tiks ir skandinaviškos kėdės su pagalvėle. Tačiau to paties stiliaus kėdės skirtos skandinaviškiems stalams, nes tik tada visas komplektas atrodys vientisas ir lengvas.

Baltos kėdės – baltas stalas – ar tai geras sprendimas?

Kai kuriems žmonėms kyla klausimas, ar verta derinti baltą su balta spalva? Ar aranžacija nebus blanki ir švelni? Baltos spalvos derinimas įvairiuose dizaino elementuose visada yra patikimas ir saugus būdas papuošti interjerą – ypač skandinavišką. Tačiau tokio tipo erdvėje verta pristatyti aksesuarus ar dekoracijas, kurios sulaužys ryškų stilių. Šviesūs stalai valgomajame kartu su spalvingais aksesuarais pradžiugins kiekvieną apsilankiusį jūsų bute.

Kėdžių vizualinis aspektas yra labai svarbus, nes žmonės, įeinantys į virtuvę, valgomąjį ar svetainę, dažnai pirmiausia žiūri į stalą ir kėdes. Nusprendus derinti baltą stalą ir baltas kėdes, verta pagalvoti apie įdomų medžiagų ir faktūrų derinį. Ši paprasta procedūra iš pažiūros paprastam stiliui suteiks šiek tiek pranašumo. Žemiau esančioje nuotraukoje parodyta įdomi baltų kėdžių idėja svetainėje.

Baltas stalas, juodos kėdės – elegancija ir dizainas

Kompozicija – šviesus stalas – tamsios, audiniu arba eko oda apmuštos kėdės – suteiks akiai malonaus kontrasto. Baltos ir juodos spalvos derinys buvo labai populiarus nuo seniausių laikų ir niekada neišeina iš mados. Yra pasiūlymas drąsių ir šiuolaikiškų aranžacijų. Kaip tai atrodo praktikoje? Štai išdėstymo pavyzdys – juodos kėdės baltam stalui.

Czarne krzesła do jadalni - ciekawe zestawienie krzeseł

Medinės kėdės – klasika

Balta derinama su medžiu – puiki nuoroda į skandinavišką stilių! Natūralių atspalvių medžio ir baltos spalvos derinys sukurs tikrai harmoningą kompoziciją. Mediena šimtmečius džiugina savo kokybe ir nesenstymu, jos atspalvis puikiai derės prie stalo baltumo, sukurdamas vientisą visumą. O jei norite sutelkti dėmesį į kontrastą, medinė kėdė iš tamsios medžiagos, pavyzdžiui, graikinio riešuto, bus puikus sprendimas. Elegantiškas dizainas ir tamsi mediena derinama su kontrastinga balta spalva? Skamba kaip sėkmingo ir originalaus susitarimo receptas! Ir būtent tokia yra medinė kėdė su ryškiu stalu – puikus sprendimas šiuolaikiniam interjerui!

Rinkdamiesi kėdes svetainei ar valgomajam atminkite, kad spalva dar ne viskas, kėdės turi būti patogios ir praktiškos, tik tuomet galėsite jomis naudotis su pasitenkinimu. Atkreipkite dėmesį į sėdynių dydžius, ne kiekvienas modelis tiks konkrečiam kambariui. Mažas interjeras reikalauja kompaktiškų ir subtilių sprendimų. Didelis, modernus kambarys suteikia daugiau galimybių įrengti kambarį. Atminkite, kad kėdės ir baldai turi būti puikiai derinami. Įsitikinkite, kad stilius yra nuoseklus ir nepersistengtas.

Białe meble  meble  ze stołem  - turkusowe krzesło - nowoczesny charakter mebli, mebli mebli

Prie balto stalo priderintos valgomojo ar svetainės kėdės turėtų derėti su kitais minkštais baldais. Puikus pasirinkimas – kėdės baltu rėmu, bet su spalvingais apmušalais, panašaus atspalvio į sofą ir sofą, kampinės sofos, foteliai ir kėdutės svetainėje. Šiuolaikiniame interjere spalvos vaidina labai svarbų vaidmenį ir dažniausiai interjere derėtų ne daugiau nei 3-4 spalvos. Todėl baltas stalas ir kėdės turėtų derėti prie sofos apmušalų, pavyzdžiui, mėlynos spalvos, tačiau verta, kad iš kambario išsiskirtų kita spalva - pavyzdžiui, stalviršis iš natūralios spalvos medžio ir medinių grindų. . Pilkos spalvos kėdės – vienas populiariausių motyvų, puikiai derančių prie natūralaus, skandinaviško interjero. Jei jūsų baldai pagaminti iš medžio ir apdailinti šviesia spalva, pilkos kėdės papildys visą stilių. Taip pat įdomiai atrodo juodos kėdės baltam stalui, ypač derinamos su juodais indais ar kitais dekoratyviniais elementais, svetainėse, paremtose klasikiniu stiliumi, t.y. juodos ir baltos spalvos deriniu. Vienas įdomiausių spalvų pasirinkimų kalbant apie minkštas kėdes baltam stalui yra svetainės modeliai su porankiais, prislopintos tamsiai mėlynos arba butelio žalios spalvos, būtinai aksominio varianto. Tai sukuria karališko skonio įspūdį paprastuose, šviesiuose interjeruose.