Kėdės apmušalų keitimo išlaidos

Kėdės apmušalų keitimo išlaidos

Daugelyje žmonių namų galima rasti sendintų baldų. Jie yra jų puošmena ir jų savininkų pasididžiavimas. Jie sugrąžina senų laikų prisiminimus, daugybę šeimos istorijų ir tolimų, kilnių laikų.

Turite namuose susidėvėjusį, apmuštą kėdžių komplektą ir svarstote, ar apsimoka keisti seną apmušalą nauja? Kiek kainuoja pakeisti kėdžių apmušalus? Ar keisti tik apmušalus, ar verčiau pakeisti kėdes naujomis? Jei norite sužinoti atsakymą į šiuos ir keletą kitų klausimų, susijusių su baldų atnaujinimu, kviečiame perskaityti straipsnį.

Mūsų specialistai parengė trumpą valgomojo ar svetainės kėdžių apmušalų keitimo instrukciją ir išlaidų sąmatą. Galbūt tai įkvėps patiems atnaujinti minkštus baldus.

Minkštų baldų atnaujinimo kaina

Apmušalų keitimas – tai galimybė seniems baldams suteikti antrą gyvenimą. Jei nuspręsite renovuotis patys, išlaidos gali būti tikrai nedidelės. Tačiau visada verta pasverti savo ketinimus. Sudėtingesnės formos kėdes ir fotelius geriau patikėti specialistui. Ar kada susimąstėte, kiek kainuoja svetainės kėdės apmušimas? Tai visų pirma jūsų laiko investicija, patikrinkite detales!

Ile kosztuje tapicerowanie mebli?

Kas lemia apmušalų paslaugų kainą?

Apmušalai apima platų paslaugų spektrą, o jų kaina priklauso nuo įvairių faktorių. Tačiau pradines išlaidas galite įvertinti atsižvelgdami į baldų reikalingų darbų apimtį. Ypatingą dėmesį verta atkreipti į:

Baldų skaičius ir jų dydis – tai vienas pagrindinių vertinimo kriterijų. Nusprendę baldus patikėti specialistams, turite atsižvelgti į tai, kad kiekvieno elemento atnaujinimą jie paskaičiuos atskirai. Dydis taip pat svarbus. Daugiausia reikia sumokėti už kampinių sofų ir didelių sofų apmušalų pakeitimą. Tokios paslaugos kainos svyruoja nuo 400 iki net 700 EUR. Už sėdynės apmušalų pakeitimą reikia mokėti šiek tiek mažiau. Čia kainos prasideda nuo 100 EUR ir siekia 200 EUR. Pigiausios bus kėdės. Sumokėsite maždaug 15-30 EUR už 1 vnt.

Taip pat daugiau kainuos apmušti visą poilsio komplektą arba visas valgomojo komplekto kėdes.

Atliekamų darbų apimtis. Antras svarbus elementas, kuris turės įtakos galutinei kainai. Baldų apmušimo paslaugų kaina priklauso nuo atliekamų darbų kiekio ir kokybės. Jums pigiau kainuos pakeisti tik kėdės, sofos ar lovos apmušalus. Sugedusių baldų atnaujinimas kainuos brangiau ir pareikalaus užpildyti, o gal net pakeisti susilpnėjusius konstrukcinius elementus.

Cena tapicerowania mebla - fotel/fotele/meble

Medžiaga baldams apmušti. Svarbus ir apmušalų audinio pasirinkimas. Deja, šios nėra pačios pigiausios. Brangesnės yra ir kokybiškos apmušalų medžiagos, kurios atsparesnės pažeidimams ir dėmėms. Tačiau juos rinktis verta, nes jie tarnaus ilgiau ir geriau atrodys ant baldų.

Baldų apmušėjo patirtis ir gamyklos vieta – Nors į šiuos veiksnius atsižvelgiama rečiau, jie taip pat turi tam tikrą įtaką apmušalų paslaugų kainai. Turite atsižvelgti į tai, kad didesniuose miestuose apmušimo paslaugų kainos bus didesnės. Mažuose miesteliuose ir provincijose mokėsite mažiau.

Taip pat svarbi konkrečios įstaigos ar specialisto reputacija. Garsiausi ir gerbiamiausi dažnai turi aukščiausius rodiklius. Ieškant baldininko, verta atlikti išankstinį tyrimą tarp savo draugų ir šeimos narių. Pasitaiko, kad kažkas pasinaudojo panašia paslauga ir gali ką nors jums rekomenduoti.

Tapicerowanie fotela komu zlecić? Renowacja mebli.

Baldų apmušimo paslaugų kainoraštis – kiek tai kainuoja?

Dėl daugelio kainą lemiančių veiksnių labai sunku nurodyti konkrečią sumą už tam tikro tipo baldų apmušimą. Tačiau galite pabandyti nustatyti jų kainų intervalus. Kiekvienas specialistas turi savo kainoraštį, kuriame rasite individualias apmušalų paslaugas ir jų kainas. Siekdami iliustruoti atskirų paslaugų kainų intervalą, parengėme dažniausiai baldininkų atliekamų darbų sąrašą su jų kainų intervalu. Štai jie:

Kėdės apmušalai - 15-30 EUR

Fotelio apmušalai - 100-200 EUR

Sofos apmušalai - 250-300 EUR

Kampinės sofos apmušalai - 400-650 EUR

Automobilių sėdynių apmušalai už komplektą - 400-500 EUR

Kaip matote, pigiausias variantas bus apmušti nedidelius baldus, tokius kaip kėdės ar pufai. Už sėdynių ir galvos atramų atnaujinimą reikia mokėti šiek tiek daugiau. Toliau – už sofos, sofos-lovos ir kampinės sofos. Brangiausias dalykas yra automobilių sėdynių ir sofų apmušalų keitimas.

Usługi tapicerskie  - ile kosztuje obicie krzesła

Baldus apmušti patiems – ar verta?

Baldų apmušimo paslaugos nėra pačios pigiausios, todėl vis daugiau žmonių ieško instrukcijų ir patarimų, kaip savarankiškai atlikti nesudėtingus atnaujinimus. Nors sofą, kampinę sofą ar fotelį apmušti gali būti sunku, kėdės apmušalų keitimas nebūtinai yra tas atvejis.

Lengviausias būdas yra pakeisti paprastos kėdės su sėdyne apmušalus. Jei reikia pakeisti fotelio, sofos ar kampinės sofos apmušalus, baldus geriau patikėti profesionalams. Senų, vertingų baldų nereikėtų renovuoti ir namuose. Nepaisant didelių išlaidų, verta investuoti ir patikėti darbus profesionalams.

Kėdės apmušalų keitimas žingsnis po žingsnio

Prieš pradėdami dirbti, turite pasirinkti tinkamą medžiagą. Kur jo ieškoti? Gerose apmušalų parduotuvėse, statybų centruose - tekstilės skyriuje arba tiesiogiai apmušalų gamyklose. Verta pasirūpinti, kad audinys būtų patvarus ir atsparus dėmėms. Jei kėdės sėdynės kempinė yra deformuota arba pažeista, ją taip pat reikės pakeisti. Pirkdami medžiagą, pagalvokite ir apie kempinę.

Renovuojame baldus - kėdžių remontas

1. Norėdami pakeisti apmušalus, jums reikės: pasirinktos medžiagos, segtukų nuėmiklio ir imtuvo, žirklių, apmušalų vinių ir plaktuko. Jei kempinė jūsų kėdėje yra pažeista, jums reikės naujo užpildo atnaujinimui.

2. Pradėkite atsukdami sėdynę ir atlošą. Baldų išardymas į mažesnius elementus palengvins jūsų užduotį.

3. Nuimkite kabes, kurios pritvirtino audinį prie kėdės. Padėkite jį ant naujos medžiagos ir nubrėžkite formą. Tą patį padarykite su kempine – jei ją reikia pakeisti.

4. Jei keičiate kempinę, tai turi būti padaryta šiame etape. Padėkite audinį, ant jo kempinę ir ant viršaus sėdynę. Tada sulenkite audinio kraštą ir pritvirtinkite prie sėdynės kabėmis arba apmušalų vinimis. Geriausia pradėti nuo medžiagos tvirtinimo iš visų keturių pusių ir tik galiausiai sureguliuoti medžiagą kampuose.

Užduotis atlikta – pakeisti apmušalai. Kaip matote, tai nėra sudėtinga užduotis.

Jei nuspręsite, kad pakeisti savo kėdžių apmušalus neapsimoka, būtinai užsukite į mūsų Abra Meble parduotuvę. Turime Jums platų minkštų baldų asortimentą – tai kėdės, foteliai, sofos, lovos, kampinės sofos, pufai, taip pat minkštų plokščių, kurios pasitarnaus kaip lovos galvūgalio ar sienų puošmena, bei ištisus stalų ir kėdžių komplektus. virtuvė.