Gėlių kompozicija komodai

Gėlių kompozicija komodai

Gyvos gėlės yra puiki interjero puošmena. Jie atitinka daugybę stilių ir išdėstymo. Sunku nesutikti su teiginiu, kad augalai tinka kiekvieniems namams, kiekvienam biurui, kiekvienai pagalbinei patalpai. Visur, kur jie pasirodo, jie suteikia gaivos ir gyvybės. Nenuostabu, kad interjero dizaineriai juos taip noriai naudoja norėdami pabrėžti galutinį savo sukurtų aranžuočių efektą. Gėlių ir augalų kompozicijos padaro interjerą jaukų ir šeimynišką.

Jei ieškote įkvėpimo papuošti komodą svetainėje, turime jums įdomų pasiūlymą - gėlių kompoziciją.

Kompozycje kwiatowe na komodę

Laukinių gėlių puokštė

Paprasčiausias ir pigiausias būdas papuošti komodą – pasidaryti savo puokštę. Skamba įdomiai? Ir kaip tik taip yra praktiškai!

Derinkite verslą su malonumu. Ilgai pasivaikščiokite po pievą, mišką, mėgstamą vietovę už miesto ar parke. Pakeliui rinkite jus įkvepiančius augalus ir gėles, o grįžę namo susikurkite savo unikalią kompoziciją. Laukinės gėlės, įdėtos į vazą ant svetainės komodos, suteiks kambariui jaukumo, jaukios atmosferos. Rinkitės sezoninius augalus. Pavasarį tulpės, alyvinės, medetkos, neužmirštuoliai. Vasarą raudonos aguonos, mėlynos rugiagėlės ir žavingos ramunėlės. Spalvinga lauko gėlių puokštė bet kokiam interjerui. Ši paprasta procedūra leis pavasarinės pievos atmosferą ir kvapą perkelti tiesiai į savo kambarį.

Polne kwiatki  - własnoręczne dekoracje

Nesijaudinkite, jei pavasario ir vasaros laikotarpis jau praėjo. Gražiausios puokštės kuriamos rudenį. Spalvų gausa, kurią šiuo metu mums suteikia motina gamta, yra nuostabi. Ji siūlo didžiules išdėstymo galimybes. Galite sukurti kompoziciją iš spalvingų lapų, sausos smėlio spalvos žolės, sultingos raudonos šermukšnio, įvairiaspalvio meno ir gražių auksinių saulėgrąžų. Nesijaudinkite, kad nesate floristas ir nesugebate sukurti gražių, gerai apgalvotų puokščių. Rankų darbo gėlių dekoracijų žavesys slypi paprastume ir chaose.

Słonecznik w aranżacji

Laukines gėles ir žoleles galite sudėti į pintą pintinę arba makam krepšelį, taip pabrėždami idilišką interjero pojūtį. Kai kuriuos iš jų galite išdžiovinti ir iš jų nupinti ištisus metus veikiančius vainikus, kuriais papuošite savo komodą. Virš komodos galite pasidaryti rudeninį vainiką iš džiovintų vaisių ir augalų. Svetainę jis puoš iki žiemos, kai ją pakeis kalėdinės dekoracijos.

Przykład jesiennej kompozycji

Gėlių kompozicija ant komodos su žvakėmis

Kitas itin stilingas būdas papuošti komodą – sukurti kompoziciją su gėlėmis ir žvakėmis. Gėlių kompozicijos su aromatinėmis žvakėmis yra absoliutus interjero dizaino hitas. Jie puikiai tinka bet kokiame interjere ir tinka kiekvienam. Apdailą galite padaryti atsižvelgdami į svetainės spalvas, pabrėždami jos atmosferą ir dizainą. Ko reikia tokiai dekoracijai pagaminti?

  • stovas,
  • pasirinkti augalai,
  • džiovintos žolelės,
  • apvalios arba kvadratinės žvakės,
  • dekoratyvinės juostelės,
  • nėriniai,
  • gėlių kempinė.

Šie keli pagrindiniai elementai leis sukurti unikalią dekoraciją, kuria galėsite papuošti televizoriaus spintelę, valgomojo stalą, kavos staliuką, židinį ar rašomąjį stalą. Kiek ilgai tuo džiaugsitės? Tai priklauso nuo to, ar naudojate gyvus ar dirbtinius/džiovintus augalus. Gyvos kompozicijos, deja, yra mažiau patvarios. Jei pasirinksite anksčiau džiovintus elementus, jie ilgai puoš komodą.

Kompozicijos kūrimas ant kempinėlės

Ant pagrindo uždėkite kempinę, kuri sukurs „rėmą“ visai konstrukcijai. Norėdami sukurti kompoziciją, pritvirtinkite atskiras gėles, lapus ir žoleles. Kokia bus jo forma ir išvaizda, priklauso tik nuo jūsų, jūsų fantazijos ir kūrybiškumo. Centre galite pastatyti vieną ar dvi žvakes. Saugumo sumetimais įsitikinkite, kad džiovinami daiktai nėra per arti dagčio. Nuo degančios žvakės gali užsidegti dirbtiniai ir sausi elementai, todėl tokios situacijos geriau vengti.

Galutinei apdailai naudokite spalvingas juosteles, nėrinius ar karoliukus.

Patarimas! Naudodami gėlių kempinę sukursite kompoziciją iš gyvų augalų, džiovintų žolelių ir sodininkystės parduotuvėse esančių dirbtinių augalų.

Miškas indelyje

Kompozicijos stiklainyje tapo tikru pastarųjų metų hitu. Jie puošia mūsų namus ir biurus. Jie mėgstami dėl originalios išvaizdos ir dizainerio charakterio.

Las w słoiku

Absoliutus hitas yra tai, kad šį gražų miško pakaitalą galite pasigaminti patys. Žingsnis po žingsnio pasirenkamas kiekvienas išdėstymo elementas. Norėdami pagaminti mišką stiklainyje, jums reikės: tinkamo substrato, augalų ir, žinoma, pakankamai didelio stiklainio.

Projektas – miškas stikle – užkariauja kiekvieno, mėgstančio save apsupti unikaliomis, gražiomis dekoracijomis, širdį. Jis puikiai dera prie „būti ekologišku“ mados.

Šiai augalų kompozicijai nereikia tiek vandens, kiek klasikiniams vazoniniams augalams, kurie puošia mūsų namus. Laistoma, tikrai retkarčiais, jei viduje cirkuliuojanti drėgmė išgaruoja, pvz., per atvirą dangtį. Taigi galime teigti, kad miškas stiklainyje yra ekonomiškas ir tikrai ekologiškas. Tai nereiklus dekoracija, kuri yra itin efektyvi.

Miškas stiklainyje įneš harmonijos į jūsų interjerą ir leis mėgautis žavia žalių augalų kompozicija. Jo dėka net ir mažame bute daugiabučiame grūsčio miesto centre galėsite mėgautis miško pakaitalu. Stikliniai augalai sėkmingai pakeis gėlynus, vazonus ir herbariumus. Žalia žemė, uždaryta į stiklainį, puikiai tiks minimaliai dekoruotuose interjeruose.

Mažesnis ar didesnis miškas stikle puikiai tiks bet kokiam interjerui ir daugeliui komodų. Pavasarį ir vasarą juo galima sutvarkyti balkonus ir terasas, kur papuoš technorotango sodo baldus ar sodo baldų komplektus.

Be to, verta pridurti, kad miškas stiklinėje yra puiki idėja tėvams ir vaikams smagiai praleisti laiką kartu. Miškas „pasidaryk pats“ stiklainyje – smagus užsiėmimas visai šeimai ir puikus laiko praleidimo būdas kartu. Į unikalių kompozicijų kūrimą galite įtraukti pačius mažiausius šeimos narius.

Ieškote įkvėpimo papuošti komodą, spintelę, stalą, židinį ar lauko duris?. Turime jums daug įdomių, dizainerių pasiūlymų. Taip pat galite pasinaudoti mūsų internetine parduotuve https://merkury.lt , kur rasite namų įrengimui ir sutvarkymui reikalingų prekių. Kviečiame apsipirkti!