Moderni televizoriaus spintelė

Moderni televizoriaus spintelė

Negalima paneigti – televizoriaus žiūrėjimas vis dar yra vienas populiariausių laisvalaikio praleidimo būdų. Televizorius dažniausiai yra svetainėje, nors yra ir tokių, kurie jį deda į miegamąjį. Televizoriaus spintelė padės saugiai ir patogiai laikyti įrangą. Į ką reikėtų atkreipti dėmesį jį perkant?

Šiuolaikinių technologijų plėtra ir didėjantis elektroninės įrangos skaičius mūsų namuose prisidėjo prie gana naujo baldo, t.y. televizoriaus spintelių, plitimo.  metais, kai parduotuvėse parduodami televizoriai buvo sunkūs, jie dažniausiai būdavo statomi ant laisvų lentynų sieniniuose blokuose arba kietuose staluose didžiausioje patalpoje. Šiais laikais, kai televizoriai yra lengvesni, bet papildyti kita elektronine įranga, televizoriaus spintelės yra nepamainomas baldas kiekviename bute.

Svetainės TV spintelės – modernūs, pagal užsakymą pagaminti baldai

Šiuolaikinių televizorių spintelių privalumas yra tas, kad jose be televizoriaus galima laikyti ir kitus beveik kiekvienuose namuose esančius elektroninius prietaisus, tokius kaip palydovinės televizijos dekoderiai, DVD grotuvai ar žaidimų konsolės. Taip yra dėl to, kad po viršutiniu stalviršiu yra įrengtos specialios lentynos – pagal poreikius galite rinktis arba spintelę su viena lentyna, arba modelį su net trimis tokiomis lentynomis. Be to, šiuolaikinės televizoriaus spintelės galinėje sienelėje turi ir specialias skylutes, pro kurias patogiai galima ištraukti laidus.

Kitas televizoriaus spintelių privalumas – papildomos lentynos ir/ar stalčiai, kurie žymiai palengvina kitų namuose reikalingų daiktų laikymą. Šio tipo baldai puikiai tinka kaip vieta DVD diskams ar smulkiems niekučiams, nors taip pat nesunkiai rasite modelių, primenančių solidžias, patvarias komodas, kuriose telpa net indai. Pavyzdys yra Kashmir KSMT231 televizoriaus spintelė, kuri, be dviejų lentynų, dar turi dvi erdvias šonines spinteles ir pasižymi gražiu, klasikiniu dizainu.

Medinės ar spalvingos televizoriaus spintelės?

Praktiniai klausimai yra vienas dalykas. Antra problema – televizoriaus korpuso estetika. Geriausia, jei jo dizainas derės prie bendro interjero dizaino, nors niekas netrukdo naudoti šį baldą kaip įdomų atsvarą bendram išdėstymui. Medinės televizoriaus spintelės puikiai tiks klasikiniame interjere – tiek šviesios, tiek tamsios medienos atspalvių. Jie įneš į kambarį šilumos ir jaukumo, o papildomai – puikiai dera prie įvairių spalvų tekstilės ir aksesuarų.

Modernesnių sprendimų mėgėjai gali rinktis baltas televizoriaus spinteles arba su spalvingais elementais, pavyzdžiui, juostelių ar fasadų pavidalu. Pastarasis puikiai tiks ir paauglių kambariuose, jei tėvai nuspręs vaikui nupirkti atskirą televizorių. Pavyzdžiui, čia puikiai tiks „Tula“ televizoriaus spintelė su „Sonoma“ ąžuoliniu korpusu ir klasikiniais baltais priekiais.