Į ką reikėtų atsižvelgti renkantis čiužinį?

Į ką reikėtų atsižvelgti renkantis čiužinį?

Miegas – svarbiausias laikas regeneracijai ir tinkamam, sveikam poilsiui.

Sunkūs, neišsamūs ir nepatogūs rezultatai blogai savijautai, energijos trūkumui ir mažesniam efektyvumui atliekant kasdienes pareigas. Todėl verta pasirūpinti jo kokybe ir pasirinkti tinkamą čiužinį, t.y., visiškai pritaikytą mūsų poreikiams. Patikrinkite, į ką atsižvelgti renkantis naują modelį.

Visų pirma atminkite, kad geras čiužinys – tai čiužinys, atitinkantis jūsų individualius poreikius. Ji turėtų suteikti kūnui visišką atsipalaidavimą, todėl labai svarbu modelį – jo formatą, įdėklą, struktūrą ir paviršių – priderinti prie mūsų mėgstamos, natūralios miego padėties.

Kaip patikrinti, ar čiužinys mums tiks? Laikykitės principo stuburą išdėstyti raidės „S“ forma, šiek tiek pakeldami juosmeninę dalį. Norint patikrinti, ar kūno padėtis ant čiužinio bus patogi, geriausia po kūnu pakišti ranką – nedidelio pasipriešinimo pojūtis yra geras ženklas, kurį galima suvokti kaip didelį parduotuvėje išbandyto modelio privalumą. . Žmonės, kurie nori miegoti ant šono, turėtų pasirūpinti, kad jų stuburas liktų tiesus. Jei taip atsitiks, taip pat galime manyti, kad čiužinys atliks savo paskirtį.

Taip pat verta atkreipti dėmesį į kitus čiužinio privalumus, tokius kaip užpildo tipas, medžiagos tekstūra ir antibakterinės bei antialerginės dangos prieinamumas. Kruopščiai išbandykite čiužinį iš visų pusių ir išsirinkite tą, kuris labiausiai tiktų jūsų miegamajame. Miegokite kietai ir ramiai!