Kokią kampinę sofą pasirinkti svetainei?

Kokią kampinę sofą pasirinkti svetainei?

Svetainė yra unikalus kiekvieno buto interjeras – čia atsipalaiduojame po sunkios darbo dienos, čia susitinka visa šeima pažiūrėti televizoriaus, taip pat čia dažniausiai priimame svečius. Baldas, kurį galima naudoti visose šiose situacijose, neabejotinai yra kampinė sofa. Kokią kampinę sofą rinktis svetainei, kad būtų patogu, komfortas ir atliktų būtinas praktines funkcijas? Mes suteikiame jums užuominą!

Renkantis kampinę sofą svetainei, visų pirma atkreipkite dėmesį tiek į paties baldo, tiek į patalpos, kurioje jis bus pastatytas, matmenis. Mažuose interjeruose geriau rinktis kampinę 3 ar daugiausiai 4 vietų sofą – didesnis baldas gali užgožti kambarį ir reikšti, kad kitiems baldams vietos tiesiog neliks. Geras pavyzdys yra kampinė sofa Lazio – jos kompaktiški matmenys ir universalus montavimo būdas (šoninė dalis gali būti montuojama tiek iš dešinės, tiek iš kairės pusės) leidžia ją įkomponuoti net į nedidelės svetainės dekorą. Didelių erdvių butų savininkai gali drąsiai rinktis kampinę sofą didesnei svetainei, kurioje nesunkiai telpa 6-8 žmonės.

Kampinė sofa svetainei - atkreipkite dėmesį į medžiagas

Dar vienas svarbus aspektas, į kurį reikia atkreipti dėmesį perkant kampinę sofą – apmušalų tipas. Paprastai tariant, poilsio baldų apmušalai gaminami arba iš specialių audinių rūšių, arba iš odos – natūralios arba vadinamosios. eko oda. Abi apmušalų rūšys turi savų privalumų – apmušalų audiniai yra minkšti, patogūs ir patvarūs, o didelis raštų ir spalvų pasirinkimas leidžia nesunkiai išsirinkti modelį, kuris puikiai derės prie patalpos išdėstymo. Savo ruožtu odinė kampinė sofa svetainei – prabangos, gero skonio ir elegancijos ženklas. Tai taip pat sprendimas, kurį tikrai įvertins naminių gyvūnėlių savininkai – nuo ​​odos pašalinti augintinio plaukus yra daug lengviau. Tiesiog gerai išsiurbkite arba nuvalykite šiek tiek drėgna šluoste.

Svetainės kampinių sofų spalva ir dizainas

Kampinė sofa svetainei turėtų būti praktiška, tačiau jos dizainas, forma ir spalva yra vienodai svarbūs – dažniausiai tai yra didžiausias, iškart akį traukiantis interjero baldų elementas. Todėl verta rinktis tokį modelį, kuris atitiktų namiškių skonį ir tuo pačiu puikiai derėtų prie kambario interjero dizaino. Kampinė sofa Max yra labai universalus sprendimas – šios prislopintos spalvos yra puikus pagrindas tolimesniems susitarimams. Tiesiog užmeskite už kampo spalvingą antklodę ar kelias dekoratyvines pagalves ir įneškite energijos į interjerą. Žinoma, galite rinktis ir konkretesnės spalvų gamos kampinę sofą. Įdomus pasirinkimas yra, pavyzdžiui, Tibet kampinė sofa su garstyčių spalvos apmušalais arba kampinė sofa Maxim su žavingais mėlynais apmušalais. Yra daugybė išdėstymo galimybių!