Kolorado baldų kolekcija – sukomplektuokite tobulus baldus!

Kolorado baldų kolekcija – sukomplektuokite tobulus baldus!

Baltos ir natūralios medienos atspalvių derinys – viena populiariausių baldų tendencijų. Šio tipo baldai dera prie įvairių stilių dekoruotų interjerų, išsiskiriančių originalia išvaizda ir įdomiu dizainu. Šios tendencijos pritaikymo praktikoje pavyzdys – Abra pasiūlyme esanti Colorado ąžuolas canyon sistema.

Jie pagaminti iš dviejų spalvų lentų. Jų korpusai ir dalis fasadu yra Sibiu maumedžio spalvos – labai būdingo balkšvos spalvos atspalvio, šiek tiek purvinas, su matoma natūralaus medžio grūdelių linija. Savo ruožtu stalviršiai ir atskiri fasadų elementai apdailinti ąžuolas canyon spalva – malonia, šilta ir kaimiška medžio spalva. Be to, Colorado ąžuolas canyon sistemą papildo subtilios, apvalios, sidabrinės spalvos metalinės rankenos.

Colorado ąžuolas canyon sistema – sukomplektuokite tobulus baldus!

Jį sudaro keli laisvai stovintys baldai, kurių dizainas ir spalvos yra vienodi. Dėl to galėsite juos laisvai derinti, sukurdami komplektą, puikiai atitinkantį tiek namų ūkio narių poreikius, tiek kambario, kuriame jie bus įkurdinti, dydį. Jis taip pat pasižymi išskirtiniu universalumu – nesunkiai sukomplektuosite valgomojo, svetainės, miegamojo ir net jaunimo kambario baldus.

Colorado ąžuolas canyon sistema ka jame galima rasti?

Jį sudaro įvairaus dydžio ir paskirties baldai. Taigi, galima rasti ir didelį valgomojo stalą (su galimybe pailginti iki 210 cm ilgio), ir mažesnį, stačiakampį kavos staliuką, kurį pastatę šalia svetainės sofos ar sofos svetainėje, sukursite malonus kampelis poilsiui. O kadangi daugelis žmonių atsipalaiduoja, pvz., žiūrėdami televizorių, šioje sistemoje taip pat yra dvi televizoriaus spintelės: 120 cm pločio su stalčiumi ir 155 cm pločio su dviem spintelėmis.

Jame taip pat yra praktiški ir funkcionalūs svetainės baldai, skirti saugojimui. Drabužiai ir apatinis trikotažas tikrai tilps į keturių durų 100 cm pločio spintą ir į knygų spintą su uždaromis lentynomis ir dviem apatiniais stalčiais (žr. mūsų svetainės spintas ir svetainės lentynas). Negalima pamiršti ir komodų. Colorado ąžuolas canyon siūlo tris šio tipo baldų modelius: su keturiais stalčiais, trijų durų modelį su stalčiais ir itin dekoratyvią bei talpią komodą, primenančią miniatiūrinį sieninį bloką (žr. mūsų svetainės sieninius blokus ir svetainės komodas). moteriškos kelnaitės). Taip pat galima rinktis iš trijų vitrinų su atviromis lentynomis, leidžiančiomis eksponuoti dekoratyvines detales ir įrengti papildomą LED apšvietimą. Colorado ąžuolas canyon sistemą papildo pakabinamos lentynos svetainei: du atvirų lentynų modeliai (120 arba 155 centimetrų pločio) ir dviejų durų uždara pakabinama lentyna.

Taip pat žiūrėkite: svetainės lentynos, televizoriaus stovai, komodos.