Ar jus kankina nugaros ir kaklo skausmai? Pakeisk čiužinį!

Ar jus kankina nugaros ir kaklo skausmai? Pakeisk čiužinį!

Nugaros ir kaklo skausmai yra vienas iš faktorių, pabloginančių miego kokybę, o bemiegės nakties padariniai jaučiami visą kitą dieną – ar darbe, ar atsipalaiduojant.

Žmonėms, kenčiantiems nuo stuburo problemų, išsirinkti tinkamą čiužinį, kuris bus pritaikytas pagal individualius poreikius ir reikalavimus, tampa rimtu iššūkiu. Ar svajojate apie rytus, kai pabundate žvalūs ir pasiruošę veiksmui? Rinkitės mūsų čiužinius!

Nugaros skausmo priežastis gali būti netinkamas čiužinio kietumas mūsų lovose. Sužinokite, kaip išsirinkti čiužinį, kuris apsaugos jus nuo skausmo!

Čiužinys su kišeninėmis spyruoklėmis

Šio tipo čiužiniai išsiskiria ypatinga struktūra, kurios dėka kiekviena spyruoklė veikia savarankiškai, o tai reiškia taškinį čiužinio elastingumą. Tai paprastas skaičiavimas – kuo didesnis spyruoklių skaičius, tuo geriau ir tiksliau čiužinys priglunda prie mūsų figūros. Efektas? Jūsų stuburo svorio centras pasiskirsto tolygiai, neapkraunant skausmingų vietų.

Čiužinys su termoelastinėmis putomis

Čiužiniai iš termoelastinio porolono pritaiko savo paviršių prie kūno formos, veikiami slėgio ir temperatūros. Dėl šios priežasties čiužinys automatiškai prisitaiko prie kiekvieno kūno linkio, sumažindamas jo sukeliamą įtampą stubure. Čiužinių su termoelastinėmis putomis naudotojai jaučiasi taip, lyg švelniai „įsiskęstų“ į jo paviršių. Malonus, malonus ir atpalaiduojantis jausmas.

Čiužinys su latekso putomis

Šio tipo čiužinys daugiausia rekomenduojamas žmonėms, kurie miegodami linkę dažnai keisti padėtį. Dėl didelio latekso elastingumo ir taškinio elastingumo čiužinys iškart reaguoja į judėjimą. Tokiu būdu jis puikiai prisitaiko prie figūros ir amortizuoja kūną poilsio metu.

Čiužinys su itin elastingu porolonu

Itin elastingos putos, dar žinomos kaip šaltos putos, taip pat veiksmingos nuo nugaros ir kaklo skausmų. Ši medžiaga garantuoja labai gerą kūno atramą per čiužinį ir yra visiškai sintetinė.