Čiužinys puikiai tinkantis dviems žmonėms.

Čiužinys puikiai tinkantis dviems žmonėms.

Sakoma, kad priešingybės traukia. Dviejų žmonių santykiuose ši tezė gali įgauti skirtingas reikšmes.

Minime tai ne veltui – panašu, kad šis teiginys puikiai atspindi situaciją, susijusią su tinkamo, abiem partneriams patogaus čiužinio pasirinkimu.

Kaip suderinti problemas, kylančias dėl kūno formų ir svorio skirtumų bei individualių pageidavimų ir komforto jausmo, pasirinkus čiužinį, kuris būtų patogus dviems žmonėms vienu metu? Juk ne visada mėgstame vienodą struktūrą, paviršių ir kietumą, o gali atrodyti, kad užtikrinti komfortą abiem partneriams vienu metu yra labai sunku. Niekas negali būti toliau nuo tiesos. Išeitis – parinkti tinkamą modelį, kuris, pakoregavus užpildo pasiskirstymą abiejose čiužinio dalyse, atsižvelgiant į individualius partnerių reikalavimus, galės užtikrinti komfortą abiem pusėms.

Pagal jūsų asmeninius pageidavimus pritaikytas čiužinio išdėstymas leidžia jaustis patogiai ir tikrai pailsėti. Moterims skirta čiužinio dalis profiliuota atsižvelgiant į dažniausiai mažesnį jų kūno svorį ir ūgį. Taip sukurtas čiužinys atitinka poreikius, susijusius su taisyklinga laikysena ir stuburo sistema miego metu. Vyrams skirtas čiužinys pasižymi skirtingais parametrais, pirmiausia atsižvelgiant į didesnį kūno svorį ir paviršiaus plotą, leidžiantį išlaikyti teisingą kiekvienos stuburo dalies padėtį.

Abi čiužinio dalys sukuria komplektą, kuris dėl savo įvairovės tiks abiem. Partneriams tenka priimti sunkiausią sprendimą – kas ant kurios pusės miega. Tačiau manome, kad šiuo atžvilgiu taip pat galima daryti kompromisus.