Kaip į butą įnešti kampinę sofą?

Kaip į butą įnešti kampinę sofą?

Perkant baldus, nesvarbu, ar jie yra maži, ar didesni modeliai, visada reikia juos įsinešti į namus ar butą. Kai kuriems žmonėms ši veikla yra labai sunki. Dauguma įmonių, tiek transporto, tiek technikos pardavėjų, siūlo perkraustymo paslaugas, tačiau ne visi renkasi šį variantą – perkraustymas pas profesionalus dažnai yra per brangus. Kartais ši parinktis tiesiog nepasiekiama su pristatymo paslauga. Kaip susidoroti su naujos kampinės sofos įnešimu? Mes jums duodame patarima!

Nowoczesne wyposażenie do salonu

Prieš pirkdami baldus

Akivaizdu, kad kampines sofas ir sofas reikia įsinešti į tam tikrą butą ar namą. Jūs tikrai susidursite su panašia problema su kitais pirktais daiktais. Taip pat reikėtų atsivežti fotelius, komodas, spintas, stalus ir suolus, lentynas ar televizoriaus spinteles. Baldą neštis gali būti sunku, todėl verta viską planuoti iš anksto ir apgalvoti.

Planavimas turėtų prasidėti naujos įrangos pirkimo etape. Nepriklausomai nuo to, ar pasirinksite modernias kampines sofas (taip pat ir jaunimo kampines sofas), ar renkatės kažką labiau klasikinio, turėtumėte atidžiai išanalizuoti perkamą prekę. Visų pirma, be galo svarbūs jo matmenys – per didelis baldas gali tiesiog netilpti į svetainę ir visas pirkinys jums taps nemalonia staigmena.

Todėl prieš pirkdami atidžiai išmatuokite erdvę, kurioje bus jūsų būsimas pirkinys. Nepamirškite prie matmenų pridėti dar keliolika ar net keliasdešimt centimetrų, juk reikia turėti galimybę laisvai judėti už kampo. Jei kambaryje yra baldų, įsitikinkite, kad jie bus funkcionalūs, kai kambaryje bus sumontuotas pasirinktas kampinės sofos modelis. Spintelės durys ir stalčiai turi atsidaryti iki galo, turi būti užtikrintas priėjimas prie kiekvieno baldo.

Nustačius baldų būklę, viskas gerai išmatuota ir Jūsų pasirinkta kampinė sofa nesunkiai tilps į jai skirtą erdvę, laikas ruoštis jos įsikraustymui.

Paruoškite savo butą naujiems baldams

Tinkamai pasiruoškite įnešimui. Nepriklausomai nuo to, ar naudojatės transporto įmone, ar transportą organizuojate patys, gerai pasiruoškite. Pirmiausia išvalykite butą, verta pasirūpinti, kad vieta, kur bus pastatyta kampinė sofa, būtų švari. Dėl to jūsų naujasis pirkinys nesusiteps, o atnešus jį bus lengviau išvalyti.

Planų planai...

Verta planuoti. Tokie planai ypač svarbūs, kai baldus tenka nešti per labai siaurus koridorius ar praėjimus. Tokios erdvės yra ypač sudėtingos, kai reikia perkelti bet kokio tipo baldus. Atidžiai išmatuokite, ar jūsų baldas tilps siaurame koridoriuje.

Norint įneštiį patiems, reikės šiek tiek sumanumo. Pardavėjas visada mielai pateiks tikslius konkrečios baldų pakuotės ar pakuočių matmenis. Kai kurios kampinės sofos, sofos ar kušetės pristatomos dalimis. Kelios pakuotės reiškia poreikį surinkti baldus, tačiau taip pat žymiai lengviau įsinešti užsakytas prekes į namus ar butą. Jei žinote pakuočių išmatavimus, nesunkiai nustatysite, ar jos tilps jūsų koridoriuje.

Jei baiminatės, kad daiktus gali būti sunku perkelti, įnešdami daiktus į butą pašalinkite visus papildomus baldus iš koridoriaus ir patalpos, į kurią bus atneštas baldas, ypač tuos, kurie gali kliudyti nešant. pavyzdys būtų pufai, kuriuos galima lengvai nustumti į šalį. Taip pat ant laiptų ar koridoriaus neturėtų būti palaidų kilimėlių. baldus perstumdantys žmonės gali ant jų paslysti ar užkliūti, o tai lems nelaimingus atsitikimus, o mes to nenorime.

Jei bijote, kad problemų kils ir perkeliant sofas ar kampines sofas pro duris, pravartu jas perkeliant tiesiog išardyti. Nuimti dureles nuo vyrių nėra sunku, be to, sofą bus lengviau perkelti. Sofoms ar kitiems baldams atsidūrus jiems skirtoje vietoje, reikia vėl uždėti duris.

Meble salonowe

Pats laikas pradėti nešti baldus!

Kai viskas paruošta, kampinė sofa, kušetė ar sofa laukia už namų, laikas kraustytis! Yra keletas būdų, kaip atnešti baldus. Pažiūrėkite patys, kuris jums bus tinkamiausias.

Plokščias vežimėlis

Plokščias vežimėlis yra mažas, bet naudingas prietaisas. Perkeliant baldus, tai tikrai bus neįkainojama įranga. Tai nedidelė platforma, pastatyta ant keturių ratų. vežtis daiktus yra lengviau nei neštis patiems.

Norėdami naudotis vežimėliu, padėkite baldus ant platformos. Darykite taip, kad viskas be problemų patektų pro duris. Pastatyti baldus ant vežimėlio nėra sunku, lengviau tai padaryti dviese. vienas žmogus švelniai pakreipia dalį sofos, o kitas pastumia vežimėlį po baldu. Tada gaminys švelniai nuleidžiamas ant vežimėlio. Viskas paruošta transportavimui.

Lengvai stumkite vežimėlį ir baldus priešais save ir visada stebėkite aplinką. Gerai, jei du žmonės neša. Tuomet darbo valdymas yra efektyvesnis, taip pat lengviau išvengti kliūčių ir išvengti galimos žalos kampui ar aplinkai.

Įvežimas naudojant transportavimo vežimėlį

Jį taip pat galite vežtis transportavimo vežimėliu. Pastumkite vežimėlį po baldais (baldą geriausia dėti taip, kad siauresnė jo dalis remtųsi į žemę) ir švelniai pakelkite visą daiktą. Pravers ir antro žmogaus, kuris užtikrins visas veiklas, pagalba.

Šios įrangos privalumas yra tas, kad baldus lengviau transportuoti laiptais. Daugelis vežimėlių turi papildomų mechanizmų, kurie tai dar labiau palengvina. Vis dėlto būk atsargus! Jei sofa ar sofa staiga nuslysta nuo vežimėlio, ji gali būti sugadinta. Todėl nešdami baldus laiptais pasirūpinkite, kad baldai būtų gerai pritvirtinti, kad netyčia nenukristų.

Wnoszenie mebli przez firmę transportową

Pagalba verta aukso

Baldai, jų įnešimas ir perkraustymas po butą dažniausiai nėra vieno žmogaus darbas. Todėl pagalba čia bus neišvengiama ir tikrai laukiama. Sofa ar kampinė sofa dažnai sveria daug, todėl patiems jų perkelti neįmanoma. Tada baldai gali būti sugadinti arba sunaikinti tai, ką jau turite savo bute. Jei nepavyko susitarti dėl pristatymo kartu su transportu iš parduotuvės, nerizikuokite! Paprašykite savo šeimos, kaimynų ar draugų pagalbos. Galbūt netrukus paaiškės, kad jie pirks ir baldus ir, priklausomai nuo jų dydžio, prireiks ir pristatymo, pagalbos transportuojant, nešant ar paprasto, paslaugaus lifto durų laikymo.