Įrenginejam žaidėjo kambarį – viskas priklauso nuo gero stalo

Įrenginejam žaidėjo kambarį – viskas priklauso nuo gero stalo

Mokslo metų pradžia – ta akimirka, kai tėvai iš naujo susitvarko vaiko kambarį. Daugumoje vadovų siūloma laikyti mokyklines reikmenis ir sutvarkyti stalą taip, kad darbas būtų ergonomiškas. Tačiau kai kuriems paaugliams kambaryje taip pat reikia vietos žaisti kompiuteriu. Kaip gerai sutvarkyti tokią vietą? Ką prisiminti? pasiaiškinsim!

-Tėti, nupirk kompiuterį. Jis bus skirtas mokymuisi – taip prieš keletą metų atrodė derybos dėl kompiuterio namuose. Tačiau tie laikai jau praėjo ir praktiškai kiekvienas paauglys savo kambaryje turi kompiuterį. Kai kurie iš jų šiame amžiuje jau pradeda pirmąsias profesionalių esporto žaidėjų treniruotes. Kaip turėtų atrodyti jų žaidimų erdvė, kad ji būtų tinkama ir žaidimo valandas derinti su studijomis. Štai keletas patarimų.

Svarbiausia – stalviršis

Visi baldai, reikalingi patogiam kompiuteriniam žaidimui, yra rašomasis stalas ir biuro kėdė.

Žaidėjo stalas turi atitikti keletą svarbių parametrų. Visų pirma, jis turi turėti platų ir ilgą viršų. Tikrai reikėtų pamiršti apie mokykliniuose suoluose populiarius ištraukiamus klaviatūros stalčius. Šis sprendimas neužtikrina optimalios rankų ir rankų padėties ant klaviatūros. Be to, pelė ir klaviatūra turi būti tame pačiame lygyje. Stalviršyje taip pat turi tilpti ekranas (o kartais net du ar trys), klaviatūra, pelė su kilimėliu ir kiti elementai, pavyzdžiui, atversta knyga ir užrašų knygelė. Geras pasirinkimas bus stalas, kuriame taip pat yra stalčiai mokyklinėms reikmenims, ilgas viršus ir daug vietos kojoms. Žaidėjo lūkesčius pateisins ir Prowansja modelis B1 bei Selene 15 rašomieji stalai, dėl viršaus gylio ir pločio.

Deja, ne kiekviename kambaryje gali tilpti rašomasis stalas su vienu dideliu stalviršiu. Tokiu atveju puikiai tiks L formos baldai, kuriuos galima pastatyti kambario kampe. Tai kampiniai stalai. Jie turi labai didelį paviršių, tačiau nėra tokie ergonomiški kaip tie, kurių viršutinė dalis yra ilga. Neapsisprendusiems – WOW rašomasis stalas, kurio viršutinis gylis siekia net 78 cm, be to, jį galima laisvai statyti. Tiek tiesios, tiek L formos Jei turime pakankamai vietos vaikui (ar sau) suteikti pakankamai vietos žaisti, verta pagalvoti apie tikrai žaidimų baldų įsigijimą. HZ-Hero 2.0 bus toks pasirinkimas. Stalviršyje specialiai nėra dėmesį blaškančių elementų, jame yra daug vietos kojoms. Be to, standartiškai sumontuotas specialus ausinių laikiklis ir puodelis. Šį baldą ne tik labai patogu naudoti, bet ir puikiai atrodys transliuojant.

Žaidimų kėdė

Ne mažiau nei rašomasis stalas, fotelis taip pat bus svarbus žaidėjo kambaryje. Žaisdamas profesionalui artimu lygiu, žaidėjas turi dažnai keisti savo kūno padėtį. Įprastos biuro ar mokyklos kėdės su šia užduotimi nesusidoros, todėl Abra Meble turi specialią fotelių kategoriją, skirtą tik žaidėjams. Jie atitinka griežtus gamybos ir ergonomikos reikalavimus.

Viena geriausių žaidimų kėdžių bus HZ-FORCE 7.5 žaidimų kėdė iš ventiliuojamos PUHD odos su AIR technologija, užtikrinančia patogumą ir komfortą net ir įdomiausių žaidimų metu. Jis taip pat turi lengvai sulankstomą kojų atramą.

Tačiau kiti „Abra“ siūlomi foteliai taip pat atitinka savo paskirtį. Visi siūlomi baldai turi reguliuojamus porankius ir juosmens pagalvėlę. Visi jie taip pat turi TILT PLUS funkciją, kuri leidžia siūbuoti ir pakreipti atlošą.

Žaidimų kėdės atveju svarbu ne tik ergonomika, bet ir išvaizda. Kai kurie žaidėjai transliuoja, kaip žaidžia, t. y. transliuoja žaidimą savo gerbėjams. Srautinio perdavimo atveju žiūrovai stebi ne tik žaidimo eigą, bet ir žaidžiantį asmenį. Gerai, kai gali prisistatyti, pavyzdžiui, ant šviečiančio fotelio, kurio spalvą galima derinti prie žaidimo nuotaikos ar temos. Pavyzdžiui, HZ-FORCE 6.0 RGB turi šią funkciją. Apšvietimo efektus RGB LED technologijoje galima laisvai keisti ir pasirinkti belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Kėdės kraštuose sumontuota aukščiausios kokybės optinė juosta, kurios dėka apšvietimas atrodo patraukliai. Galimi 16 skirtingų spalvų apšvietimo efektai.

Taip tai galma žaisti. Let’s play!