Hampton stiliaus kėdės – kaip jas panaudoti savo svetainės išdėstymui

Hampton stiliaus kėdės – kaip jas panaudoti savo svetainės išdėstymui

Patogus ir elegantiški, dizaineriniai ir nesenstantis – tai Hampton stiliaus minkštos svetainės ir valgomojo kėdės. Jei ieškote idėjos, kaip naudojant kėdes „sustatyti“ visą interjerą ir įnešti į jį prabangią atmosferą, Hampton stiliaus baldai taps hitu. Minkštos kėdės su metaliniu daužtuku, dekoratyviniais smeigtukais ir skiautine suteiks svetainei amerikietiškumo, kuris ateinantį sezoną bus vienas elegantiškiausių.

Jei jums įdomu, kaip pritaikyti Hampton kėdes prie jūsų svetainės interjero? Kviečiame perskaityti straipsnį. Įdomiausius įkvėpimus ir kompozicijas paruošėme naudodami Hampton stiliaus kėdes. Patikrinkite, ką galite panaudoti savo svetainėje?

Krzesła w stylu Hampton w Abra Meble

Kas yra Hampton stilius ir iš kur jis gavo savo pavadinimą?

Stiliaus pavadinimas – Hamptonas – buvo paimtas iš vieno mėgstamiausių turtingiausių Manheteno gyventojų atostogų kurortų pavadinimo. Hemptonas yra nedidelis miestelis, esantis netoli Niujorko, rytiniame Long Ailendo pakraštyje. Vaizdingi paplūdimiai, patogios vilos, klimatas, palankus poilsiui prabangiomis sąlygomis – tai esminiai šios vietovės apibūdinimai.

Hamptonas greitai tapo prabangos ir komforto sinonimu, o tai atsispindėjo ir interjero apdailoje. Mieste viešintys poilsiautojai savo namų interjeruose norėjo atkurti prabangią atostogų atmosferą. Taip žingsnis po žingsnio įvairūs Hampton kurortų elementai buvo perkelti į namus, butus ir apartamentus.

Šiuo metu Hampton stiliaus elementų galima rasti daugelyje išdėstymų itin patogių ir elegantiškų minkštų baldų pavidalu. Viena iš jų yra kėdės. Hamton stiliaus aksesuarai taip pat svarbūs, ypač mėlynų atspalvių ir su jūriniais raštais. Gražios pagalvės, šiltos antklodės ir paveikslai sukurs tinkamą nuotaiką.

Nowe meble z oferty sklepu

Hampton stiliaus svetainės baldai – spalvingi ir jaukūs

Hampton yra prabanga, komfortas ir nesenstantis dizainas. O tokios ir turi būti tokio stiliaus kėdės. Minkšti, patogūs, pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, gausiai dekoruoti. Puošnumas, net perteklius, čia yra visiškai tinkamas. Komfortas ir patogumas yra raktas į sėkmę organizuojant tokią erdvę. Hamptons – tai stilius, skirtas pasitarnauti interjero naudotojams. Nereikia paaukoti komforto dėl elegancijos ir nepatogios estetikos. Išpildydamas principą „namas skirtas gyventi“, Hampton stiliaus išdėstymas sukuria jaukų ir kartu itin patogų interjerą.

Stiliaus kvintesencija bus minkštos sofos, sofos, kampinės sofos, foteliai, pufai ir žinoma, patogios minkštos kėdės.

Meble dostępne w nowych kolorach

Hampton stiliaus svetainės kėdės

Žemiau rasite keletą įdomiausių išdėstymų, naudojant Hampton stiliaus kėdes svetainėje.

Hampton yra komforto ir dizaino derinys. Štai koks gali būti kėdės apmušimas ant elegantiško medinio rėmo. Išdėstymas juos derina su mediniu stalu ir mediniais dekoratyviniais elementais. Stiliavimui atrinkti gaminiai yra puikus nepaprasto komforto ir elegantiško stiliaus derinimo pavyzdys. Nors interjero apstatymas sukuria šiek tiek rustikalini charakterį, pačios kėdės yra Hampton stiliaus kvintesencija, todėl išdėstymas kupinas elegancijos ir subtilaus puošnumo.

Kitas išdėstymas rodo šviesią, šviesią svetainę su patogiais minkštais baldais. Interjero karalienė – dygsniuota dekoratyvinė sofa, kurią papildo šiek tiek kontrastingos kėdės su raštuotais apmušalais. Interjeras atrodo labai jaukus ir patogus, kas, žinoma, būdinga šiai interjero dizaino kategorijai. Stalai aukštomis, metalinėmis, dekoruotomis kojelėmis ir aksesuarais: vazos ir dekoratyviniai šviestuvai su atspalviais suteikia elegancijos.

Meble dostępne w sklepie - wybór kategorii

Patogūs foteliai – primenantys tradicines kėdes – puikus pasirinkimas mažoms svetainėms, kur vietoj didelio stalo ir kėdžių yra tik mažas kavos staliukas. Subtilios spalvos, paprastos formos ir patogūs aksesuarai padaro visą vaizdą darnią ir elegantišką. Ši parinktis puikiai tiks ne tik nedidelei svetainei, bet ir namų biurui ar poilsio kampeliui miegamajame. Vertėtų suplanuoti išdėstymą taip, kad dominuotų mėlynos spalvos. Aksesuarai – vazos, dekoracijos ir dryžuotos pagalvės – pagražins interjerą.

Meble dostępne w sklepie - wybór kategorii

Pateikto stiliaus baldai siūlo didžiules išdėstymo galimybes. Raštų ir spalvų gausa leidžia sukurti pasakišką ir absoliučiai unikalią kompoziciją. Drąsiausiems pateikiame žaidimo spalvomis idėją. Nuotrauka yra puikus pavyzdys, kaip lengvai pagyvinti svetainės, valgomojo ar pvz., virtuvės interjerą. Spalvingos kėdės bus geras sprendimas visur, kur formuojant naudojami švelnių spalvų baldai ir aksesuarai. Spalvingos sėdynės bus vyšnia ant tokio išdėstymo. Gerai, jei spalvos nėra per daug įvairios, bet nurodo vieną atspalvį, o Hamptono stiliuje jis daugiausia bus mėlynas.

Hampton stiliaus grožis

Rinkdamiesi minkštus svetainės, valgomojo ar miegamojo baldus atminkite, kad svarbiausia yra medžiaga, iš kurios jie pagaminti. Taupyti apmušalų audiniui neverta. Prieš rinkdamiesi konkretų gaminį, patikrinkite, ar jis pagamintas iš kokybiškos medžiagos. Hidrofobiniai audiniai šioje srityje ypač verti dėmesio, nes suteikia didelį naudojimo komfortą. Jie nesugeria skysčių ir nešvarumų, todėl juos lengva valyti ir prižiūrėti, o tai, be patogumo, yra labai svarbu kasdieninio naudojimo metu.

Aukštos kokybės gaminiai reiškia ilgalaikį išdėstymo grožį ir estetiką. Abra Meble pasiūlymai leis suprojektuoti ir sutvarkyti Hampton stiliaus interjerus, kurie džiugins Jūsų buitį ir svečius ilgus metus. Tinkami baldai, patrauklūs aksesuarai ir įdomi apdaila – šio stiliaus esmė. Pasirūpinkite komfortu ir elegancija.

Tarp mūsų parduotuvės pristatomų baldų išskirtinio dėmesio nusipelno minkštos kėdės – verta jas pristatyti į valgomąjį, nes tai bus estetiškas ir itin patogus pasirinkimas. Jų grožis toks kerintis, kad gali būti patalpintas ir svetainėje, poilsio kampelyje ar namų biure.