Gražiausios Velykų dekoracijos

Gražiausios Velykų dekoracijos

Velykos – geriausia proga susitikti su šeima ir pasikalbėti prie gražiai papuošto ir gausiai padengto šventinio stalo. Gražiausios velykinės dekoracijos tikrai padarys malonesnę kiekvieno šventę, o pavasariškos spalvos įneš į Jūsų namus ilgai lauktą pavasarišką nuotaiką. Velykinės dekoracijos, tokios kaip spalvingos servetėlės, dekoratyvinės žvakės, velykinių kiaušinių formos figūrėlės, durų vainikas, gėlės didelėje vazoje ar rankų darbo dekoracija – tai dekoracijos, kurios leis pajusti šią nepakartojamą atmosferą. Šiame straipsnyje jums pasakysiu, kaip papuošti Velykų stalą ir kokios Velykų dekoracijos yra labai populiarios.

Kaip papuošti namus Velykoms?

Velykų spalvos puikiai nurodo pavasarį už langų ir vis šiltesnes dienas. Ryškūs, prislopinti, pasteliniai atspalviai atnaujins jūsų interjerą ir suteiks jam lengvą, linksmą atmosferą. Dažniausiai pasirenkamos ir per Velykas bet kuriame interjere puikiai tiks žalia, geltona, mėlyna, rožinė ir balta spalvos. Tačiau velykinės dekoracijos – tai ne tik spalvos, bet ir kruopščiai atrinkti simboliai – velykiniai kiaušiniai, zuikiai, ėriukai, jaunikliai, natūralios šakelės ir kačiukai. Kiekvienas iš jų šiuo ypatingu metu turi reikšmingą reikšmę. Toks dekoras namuose neabejotinai siejamas su Velykų laikotarpiu, todėl verta užtikrinti jų buvimą bute. Velykinės dekoracijos sukurs tinkamą atmosferą tarp jūsų namų ir svečių.

Tradiciniai Velykų motyvai nesikeičia, tačiau kiekvienais metais atsiranda naujų įkvėpimų ir dekoravimo tendencijų. Nuorodos į gamtą šiais laikais labai madingos. Kaimiškas, skandinaviškas ir boho stiliai sukuria sensaciją, yra įkvėpimo ir žavesio šaltinis savo originaliomis formomis. Kartu su ekologiškais aksesuarais iš natūralių medžiagų kiekvienas stilius yra labai įspūdingas. Dekoracijos iš medžio, nėrinių, džiuto, plunksnų ir popieriaus yra puiki idėja papuošti namus. Ant stalo galite pasidėti dailų porcelianą, stalo įrankius ir aksesuarus, nes jie sukuria Velykų aurą. Jie puikiai tiks bet kokiems namams, ypač pavasariškiems akcentams: žydinčioms gėlėms, vainikams, velykiniams margučiams, zuikiams, viščiukams ir kresoms. Kiškio figūrėlės puikiai papuoš stalą ar koridorių. Be to, galite pasirūpinti velykinėmis pagalvėmis kampinėms sofoms ir sofoms. Padarykite savo išdėstymą ne tik harmoningą, bet ir derantį prie interjero stiliaus.

Velykiniai vainikai stalams ir durims

Populiariausios dekoracijos šiais laikais yra velykinės dekoracijos vainikų pavidalu. Juos galima dėti ant stalų ir komodų, pakabinti ant lauko durų ar į langą. Šio tipo velykinės dekoracijos yra įvairių spalvų, todėl galite jas priderinti prie savo namų dekoro. Velykų vainikai durims yra neabejotinai populiariausi. Juos galima puošti plunksnomis, kačiukais, velykiniais margučiais, sausomis šakelėmis, lapais, dekoratyvinėmis virvelėmis ir kaspinais. Velykų vainiką, žinoma, galite pasigaminti ir patys. Viskas priklauso nuo jūsų galimybių.

Dekoracijos Velykų stalui

Velykų dekoracijos šventiniam stalui turėtų būti estetiškos ir skatinti valgyti kartu. Be indų, čia puikiai tiks įvairūs velykinių dekoracijų modeliai su pavasariškais akcentais. Gėlės, pūsti margučiai, zuikiai, vazonėliai kresų, velykiniai margučiai, ėriukai, viščiukai – jie puikiai papuoš Jūsų stalą. Norėdami juos pateikti originaliai ir elegantiškai, tiesiog pasirinkite tobulą indą. Papuošimui galite naudoti pintą krepšelį, keraminę dekoratyvinę lėkštę ar stiklinį salotų dubenį. Velykų stalo aksesuarai turi atitikti indus, kuriuos dedate ant stalo.

Žvakidės – madingos Velykų dekoracijos

Žvakės yra svarbus Velykų pusryčių ir pietų elementas. Per Velykas negali trūkti žvakių šviesos, nes ugnis yra vienas iš Velykų simbolių, įnešantis nepaprastą atmosferą jūsų interjerui. Gražią puošmeną pagamins aukšta žvakė žvakidėje, kurią galima apjuosti šakelėmis arba įdėti į velykinio vainiko vidų. Ant stalo ar komodos pastatykite stiklines ar keramines žvakides, puikiai tiks ir kavos staliukai. Taip Velykų puošmena džiugins akį ne tik kartu valgant, bet ir ilsintis ant sofos. Taip pat galite pasirinkti jau paruoštą kalėdinį vainiką su žvakide, kuri yra tipiška Velykų puošmena, kuri dar labiau pabrėš visur tvyrančią šventinę nuotaiką. Jie taip pat gali būti įdomi dovanų idėja.

Servetėlės ​​ir staltiesės Velykoms

Per šventes neabejotinai turėtumėte pasirūpinti savo stalo išvaizda. Pravers šventinė staltiesė ir originali staltiesė. Jie bus viso stalo išdėstymo pagrindas. Spalvingos stalo bėgios iš neaustinės medžiagos, tiulio ar organzos leidžia sukurti itin įdomią ir unikalią kompoziciją. Ryškių spalvų pasirinkimas gražiai kontrastuos su balta staltiese. Džiutas ar nėriniai gražiai derės prie industrinio ar natūralaus stiliaus medinio stalviršio.

Per šeimos pusryčius ant Velykų stalo būtinos dekoratyvinės servetėlės. Velykinės servetėlės, nesvarbu, ar pagamintos iš popierinės, standžios neaustinės medžiagos ar storos medvilnės, tikrai paįvairins bet kokios kompozicijos išvaizdą ir užtikrins tvarką valgio metu. Jas galite sukomponuoti į įvairias figūrėles, surišti natūralia virvele, papuošti plunksnomis ar margučiais, kuriuos galite išdėlioti prie dekoracijų. Servetėlės ​​su mielais Velykų motyvais – ypač geras sprendimas. Visa tai leis jūsų stalui atrodyti originaliai.

Gyvos gėlės vazose

Gėlės, ypač gyvos, visada yra pati gražiausia namų puošmena. Tulpės, krokai, vilkdalgiai, narcizai ir vynuogių hiacintai neabejotinai yra Velykų elementas. Šviežių vazoninių ar skintų gėlių padėjimas ant Velykų stalo ar baldų neabejotinai pagyvins dekoracijų spalvas ir praturtins kvapą. Taip savo bute pajusite pavasarį. Net ir paprasčiausias dekoracijas, pakabintas ant durų ar padėtas ant stalo, reikėtų papuošti pavasarinėmis gėlėmis. Jas galima dėti į įvairaus dydžio dekoratyvines vazas. Populiariausios medžiagos visada bus stiklas ir porcelianas.

Dekoruodami namus galite naudoti kartu su šeima paruoštas „pasidaryk pats“ dekoracijas. Rankų darbo dekoracijos tikrai džiugins akį ir padarys Jūsų namų interjerą patrauklesnį. Kartu su vaikais taip pat galite paruošti vienetinius, unikalius velykinius margučius ar popierines dekoracijas. Kartu praleistas laikas lems gražias dekoracijas, bet taip pat tikrai suartins vienas kitą ir leis pajusti, kad artėja Velykos!