Talpios drabužių spintos kiekvienam biudžetui

Talpios drabužių spintos kiekvienam biudžetui

Sunku įsivaizduoti butą be funkcionalios ir erdvios spintos, ypač jei esame mados ir sezoninių išpardavimų gerbėjai... Tačiau dėl gausybės rinkoje esančių baldų kartais sunku rasti spintą, puikiai atitinkančią vartotojų poreikius. Pasakome, į ką atkreipti dėmesį perkant drabužių spintą.

Renkantis tinkamą garderobą reikėtų pradėti nuo to, kiek erdvės galite skirti šiam baldui kambaryje. Parduotuvėse galima rasti tiek palyginti mažų vienerių ar dviejų durų spintų, tiek erdvesnių trijų ar keturių durų spintų. Viskas priklauso nuo laisvos vietos ir, žinoma, nuo turimų drabužių kiekio :)

Miegamojo drabužių spintos ir kt

Šiuolaikiniuose butuose spinta dažniausiai talpinama miegamajame – tai praktiškiausias sprendimas, leidžiantis patogiai išsirinkti savo spintą kiekvienai dienai iškart po pabudimo. Kad būtų dar didesnis komfortas, galite apsvarstyti galimybę įsigyti spintą su veidrodžiu, sumontuotu baldo priekyje. Tai leidžia greitai patikrinti savo išvaizdą prieš išeinant iš namų.

Mažo miegamojo atveju drabužių spinta gali būti pastatyta, pavyzdžiui, svetainėje. Tuomet verta rinktis tokį modelį, kuris puikiai derės prie viso kambario išdėstymo ir jo neužgoš savo matmenimis. Spintos prieškambaryje taip pat yra labai praktiškas sprendimas – naudinga, be kita ko, viršutiniams drabužiams laikyti. Jei erdvė leidžia, šiame gana sunkiai įrengiamame interjere verta įrengti bent nedidelę viendurę spintą.

Į ką dar reikėtų atkreipti dėmesį?

Spintos atveju svarbus klausimas yra jos atidarymo būdas. Galite rinktis iš baldų su tradicinėmis varstomais durimis ir stumdomomis spintomis. Abu variantai turi savo šalininkų ir priešininkų, todėl tinkamo pasirinkimas tikrai priklauso nuo individualaus skonio. Verta prisiminti, kad spintos su stumdomomis durimis dažniausiai prasideda nuo dviejų durų modelių ir aukščiau.

Taip pat verta paminėti papildomas galimybes. Spintose, be skyrių su strypu drabužiams pakabinti, taip pat yra įrengtos papildomos viršutinės lentynos, montuojamos stalčiaus apačioje arba vadinamoji. plėtiniai. Juose patogiai galėsite laikyti apatinius, rankšluosčius ir net patalynę.

Įvairių stilių spintos

Taip pat negalime pamiršti ir estetinių klausimų. Drabužių spinta turėtų būti parinkta taip, kad ji sudarytų visumą su likusia įranga ir dekoracijomis. Labai mėgstamos natūralių šviesaus ar tamsaus medžio atspalvių miegamojo spintos, derančios prie skandinaviško, klasikinio, angliško ar Provanso interjero. Baltos spintos su priestatais – vertinamos modernumo mylėtojų. Savo ruožtu paauglių kambariuose puikiai tiks spintos su spalvingais (žalia, mėlyna, violetine) elementais, tokiais kaip fasadai, rankenos ar šoninės juostelės.