Erdvios dvigulės lovos

Erdvios dvigulės lovos

Miegas yra būtinas norint palaikyti sveikatą ir gerą savijautą – būtent miego metu mūsų organizmas atsinaujina greičiausiai, įgauname jėgų ir energijos kiekvieną dieną praleisti aktyviai. Tačiau efektyviam miegui reikia patogios lovos – patogių dvigulių lovų, žinoma, rasite mūsų pasiūlyme!

Dvigulė lova yra nepakeičiamas kiekvieno miegamojo įrangos elementas. Netgi be jokios abejonės galima teigti, kad tai yra tas baldas, kuris prasideda įrengiant miegamąjį. Pagrindinis techninis aspektas, į kurį reikia atkreipti dėmesį, žinoma, yra matmenys. Daroma prielaida, kad 70-90 cm pločio lova skirta vienam žmogui, ne mažiau nei 140 cm pločio gali naudotis pora, nors siekiant didžiausio miego komforto, verta įsigyti dvigulę lovą. kurių plotis ne mažesnis kaip 150-160 cm. Tada būsime tikri, kad miegosime pakankamai.

Dvigulės lovos – į ką atkreipti dėmesį?

Turėtumėte žinoti, kad perkant dvigulę lovą dažniausiai perkate lovos rėmą, kartais ir rėmą bei galvūgalį. Čiužiniai parduodami atskirai – daugiausia dėl to, kad kiekvienas žmogus gali turėti skirtingus pageidavimus dėl jų kietumo. Vieni mieliau miega ant minkštų paviršių, stuburo problemų turintys žmonės dažnai miega ant kietesnių čiužinių, o alergiški – antialerginius. Tačiau grįžtant prie dvigulių lovų – renkantis idealų modelį reikėtų atkreipti dėmesį į rėmo kokybę – jis turėtų būti stabilus ir patvarus.

Svarbus yra apmušalų tipas. Jie itin populiarūs apmušti specialiais audiniais – būna įvairių spalvų, yra minkšti, malonūs liesti ir lengvai valomi. Aptraukti eko oda, jie yra prabangos ir elegancijos simbolis. Juos įvertins ir augintinių šeimininkai, leidžiantys savo augintiniams gulėti ant patalynės (žinome, kad jų apstu...) – iš eko odos pašalinti šunų ar kačių plaukus tikrai paprasta.

Žinoma, svarbūs ir kiti praktiniai aspektai. Vienuose įrengtos erdvios patalynės dėžės, kitose – galvos atramos, kurios, viena vertus, suteikia joms elegancijos, o iš kitos – apsaugo sienas nuo nešvarumų ir leidžia patogiai išdėstyti pagalves.
 

Dvigulės lovos iš Abra Meble – madingos ir stilingos

Praktiniai klausimai yra vienas dalykas. Jie taip pat pasižymi madingu dizainu, todėl puikiai papildo bet kurio miegamojo išdėstymą.

  • skandinaviško stiliaus - jie laikomi natūralių, šiltų medienos atspalvių, yra paprasti ir nesenstantys. Versijoje su galvos atrama arba be jos, su Sonoma ąžuolo arba šokoladinio Sonoma ąžuolo spalvos rėmu.

  • modernaus stiliaus – pavyzdžiui, mūsų Trio 160 serijos lovos: apmuštos audiniais, įskaitant: estetinio smėlio spalvos atspalvio, su dviem patalynės konteineriais ir Bonnell čiužiniu!

  • jūrinio stiliaus - tokiu pajėgumu galima naudoti mūsų Modena Plus lovas, aptrauktas gražiu tamsiai mėlynu audiniu, su dekoratyviniu galvūgaliu (turi du konteinerius patalynei ir čiužinį su 140x200 miegamąja vieta).

Tai dar ne viskas, žinoma. Galite rinktis audiniu aptrauktą lovą Relaks arba eko oda aptrauktą lovą Paris. Viskas priklauso nuo skonio ir poreikių!