Svetainės baldai – geriausi klasikiniai interjerai. Pasisemkite įkvėpimo!

Svetainės baldai – geriausi klasikiniai interjerai. Pasisemkite įkvėpimo!

Svetainė yra vienas iš tų namų kambarių, kuris atlieka keletą funkcijų. Ten atsipalaiduojame po sunkios dienos, leidžiame laiką su artimaisiais, priimame svečius. Visa tai reiškia, kad svetainės baldai turi būti ir elegantiški, ir praktiški. Kaip tinkamai juos išsirinkti ir į ką atkreipti dėmesį prieš perkant? Padėsime sutvarkyti klasikinę ir elegantišką svetainę, kuri pradžiugins kiekvieną ją mačiusį.

Klasikiniai svetainės baldai retro interjerui

Klasikiniai svetainės baldai išsiskiria elegancija ir dizainu. Paprastos formos nurodo retro stilių ir suteikia jiems jaukų charakterį. Renkant svetainės baldus verta pradėti nuo tinkamos, erdvios komodos pasirinkimo. Klasikiniai svetainės baldai gali būti natūralaus medžio spalvos, kuri sušildo interjerą. Svetainei pritaikyti sieniniai blokai bei svetainės vitrinos ir lentynos leis atskirti patalpas zonas: poilsio ar sandėliavimo. Svarbu, kad jose nebūtų per daug priedų: dekoruotų rankenų, LED apšvietimų ir lakuotų priekinių dalių.

Retro poilsis

Poilsio baldai turi būti patogūs ir pritaikyti prie patalpos dydžio. Svetainės kampinės sofos reikalauja daugiau erdvės, todėl neverta jų per prievartą stumdyti į nedidelę svetainę – čia kur kas geriau tiks tradicinės svetainės sofos ir sofos-lovos, puikiai papildančios klasikinius fotelius svetainei ir patogius pufus. svetainė. Apmušalų spalvas reikėtų išlaikyti konservatyvioje, neutralioje spalvų paletėje – tai pabrėš baldo charakterį ir neįves į dekorą nereikalingos netvarkos. Klasikinius svetainės baldus verta derinti su nesenstančiais aksesuarais – tradiciniai svetainės veidrodžiai ar spalvų derinys svetainės kilimai bus geriausias sprendimas šiuo atveju.

Retro stiliaus svetainė

Retro stiliaus svetainės komodos pasižymi lengvesne forma ir funkcionalumu. Pavyzdžiui, televizoriaus komodos sukurtos taip, kad ant jų būtų galima patogiai pastatyti televizoriaus dekoderį ir garsiakalbį. Stilingos, modernios svetainės vitrinos gali būti sujungtos į unikalias kompozicijas, kurios palengvins privačios knygų lentynos ar indų demonstravimo įrengimą. Vitrinos spintos gali būti naudojamos ir kaip valgomojo įranga – pakanka, kad jų apdailos forma atitiktų šioje vietoje esančios kėdės estetiką.

Valgomasis svetainėje – ar tai gera idėja?

Valgomieji vis dažniau atskiriami klasikinėse svetainėse. Valgomajame puikiai tiks klasikiniai baldai, užtikrinantys patogų medžio masyvo stalo naudojimą. Tiesa, šiuolaikinės valgomojo kėdės gali turėti nesenstančią išvaizdą ir reikšti tradicinį stilių, tačiau taburečių, baro kėdžių ir kėdžių bus saugiau praleisti išdėstant klasikinius baldus. Jie gali vizualiai prieštarauti tradiciniam baldų dizainui – geriau rinktis tradicines medines kėdes, neturinčias futuristinių formų, eko odos apdailos ir chromuotų rėmų.

Klasikiniai retro svetainės baldai

Klasikiniai baldai retro svetainei džiugina savo paprastumu, apdailos kokybe ir galimybe derinti prie kitų interjero elementų – tokie baldai siūlo milžiniškas išdėstymo galimybes. Moderni paprastos formos televizoriaus spintelė su medine, nesenstančia apdaila puikiai tiks retro svetainėje. Tinkamai sukomponuoti svetainės stalai ir suolai papildys interjerą ir padarys jį funkcionalų. Paprasti baldai gali būti naudojami ne pagal pirminę paskirtį – pavyzdžiui, tvarkingą kvadratinį ar apvalų kavos staliuką galima pastatyti kambario kampe kaip aukštesnį gėlių stovą.

Pigūs klasikiniai baldai klasikiniams kambariams

Klasikinio stiliaus svetainės baldai nebūtinai turi būti brangūs. Planuojant kambario dekorą, verta atsakyti į klausimą, kokią funkciją jie atliks ir kokie daiktai juose bus laikomi. Geras būdas palaikyti tvarką kambaryje bus įrengti spintą. Svetainės spintos, nepaisant jų dydžio, pasižymi tvarkinga forma. Durų varčia dažnai puošiama veidrodžiu, kuris vizualiai padvigubina svetainės plotą, o kambarys atrodo geriau apšviestas. Klasikinio dizaino spintos su natūralaus medžio lukštu.

Pigūs retro stalai

Šiuolaikiniai valgomojo stalai neužima daug vietos, nes turi išmanias sistemas viršūnėms prailginti. Taip pagal poreikius pritaikytą stalą galėsite naudoti kasdien, o užsukus svečiams jį paversti nemažu baldu.

Dėl visų dekoratyvinių gaminių apsilankykite Abra Meble parduotuvėje. Jūsų laukia draugiškas aptarnavimas ir platus prekių asortimentas. Mūsų gaminiai išsiskiria aukšta kokybe ir žema kaina.