Skandinaviško stiliaus komoda svetainei. Kurią pasirinkti?

Skandinaviško stiliaus komoda svetainei. Kurią pasirinkti?

Skandinaviškas stilius turi daug šalininkų. Ir tame nėra nieko keisto, nes pagrindinis dėmesys skiriamas patogumui ir kokybei. Norint išlaikyti vientisą interjero charakterį, tiek baldus, tiek aksesuarus reikėtų rinktis kruopščiai. Taigi patikrinkime, kokia įranga tiks skandinaviško stiliaus kambariui?

Kaip įrengti svetainę skandinaviško stiliaus?

Šiam kambariui būdingas paprastumas, šviesios spalvos ir natūralios medžiagos. Todėl puikiai tiks baltos ar pastelinės sienų spalvos bei medinės grindys arba šią medžiagą imituojančios grindys. O jei susiduriate su baldų, įskaitant komodų, rinkimus, pirmiausia nepamirškite neužgriozdinti svetainės. Priešingai, jo išdėstymas turėtų būti lengvas ir funkcionalus, o baldai derėtų tarpusavyje spalva, medžiaga ir forma.

Kokią komodą rinktis skandinaviško stiliaus svetainei?

Skandinaviško stiliaus svetainės komodos, kaip ir kiti baldai, turi minimalistinę formą. Kai kuriose jų įrengtos ne tik durelėmis uždaromos lentynos, bet ir nedideli stiklo elementai, todėl kartais gali priminti net žemas vitrinas. Kai kurie iš šių gaminių turi atviras lentynas, kaip ir lentynos, o kartais yra neįprastai padalintos, todėl šios modernios komodos tampa patraukliu interjero puošybos elementu. Jei svetainės komodos yra atitinkamo pločio ir stalviršio gylio, tuomet ant jų patogiai galime pastatyti televizorių, o kiek siauresnėse komodose tilps, pavyzdžiui, kelionių suvenyrai. Įdomus ir praktiškas sprendimas – LED apšvietimas, kuris ne tik išryškina lentynų turinį, bet ir yra papildomas šviesos šaltinis patalpoje.

Komoda ant medinių kojelių

Svetainės komodos ant medinių kojų atrodo itin lengvos ir elegantiškos. Ne itin aukštos ir lieknos kojos – būdingas skandinaviško stiliaus elementas. Dėl šios priežasties nebus sunku kruopščiai išsiurbti paviršių po baldais tiek tradiciniu dulkių siurbliu, tiek valymo robotu.

Svetainės komoda su medinėmis kojelėmis gali būti pagaminta iš medžio arba laminuotos medžio drožlių plokštės. Pasiūlyme yra komodos su baltais fasadais ir korpusu, kitos versijos dažnai būna baltos priekios derinamos su tinkamai išbaigtais mediniais ar mediniais elementais. Įdomi versija yra, pavyzdžiui, komoda su Sonoma ąžuolo apdaila, t.y. šviesaus ir šilto medžio atspalvio.

Erdvi daiktadėžė

Rinkoje yra įvairių dydžių komodų – aukštų ir žemų, plačių ir siaurų. Juose gali būti keli stalčiai, tik spintelės, tačiau šie baldai dažnai derinami. Šie baldai puikiai tiks beveik bet kurioje patalpoje – svetainėje, miegamajame ir vaiko ar paauglio kambaryje. Parduotuvių pasiūlymas apima, be kita ko: modernios komodos su erdviais stalčiais, kuriose galėsite susidėti drabužius ir kasdienius daiktus. Komodos lentynos yra puiki vieta knygoms, sąsiuviniams, žurnalams, dokumentams ir įvairiems smulkmenoms. Ideali vieta tokiam baldui bus ne tik svetainė, bet ir

Ar jums reikalingi prieškambario baldai? Čia be drabužių spintos, sėdynės ir prieškambario veidrodžio pravers ir komodos, ypač didesnėje patalpoje. Baldų modelis su stalčiais ir spintelėmis gali būti naudojamas nedideliems viršutiniams drabužiams ir batams laikyti. Vonioje tinkamose moderniose komodose tilps visa reikalinga kosmetika.

Ką reikėtų atsiminti prieš pradedant tvarkyti svetainę?

Prieš pradėdami tvarkyti svetainę, turime patikrinti jo dydį ir pakoreguoti atskirų baldų, įskaitant komodos, dydį. Savo ruožtu, svetainės komodos įranga, žinoma, priklausys nuo to, kam ji bus naudojama.

Kai žinome, koks baldas mus domina, laikas apsipirkti. Mūsų parduotuvėje https://merkury.lt rasite patrauklių kambarinių komodų. Internetinėje versijoje galite įsigyti naują baldą iš naujų, reklaminių, išpardavimo kategorijų. Tada išplėskite rūšiavimo parinktį (dar žinomas kaip filtras) ir pasirinkite, kaip produktai turi būti rodomi, pvz., mažinant ar didinant kainas arba kaip rekomenduojama. Atkreipkite dėmesį, kad medžiaga, iš kurios pagaminta komoda, turi didelę įtaką pirkimo išlaidoms. Jei mus domina pigios komodos, nes turime ribotą biudžetą, verta patikslinti kainų intervalą. Svarbus parametras yra baldo dydis – jo aukštis cm, plotis cm ir gylis cm. Pasiūlyme taip pat galime nurodyti spalvą (pvz., balta ir ar ji turi būti blizgi, ar greičiau matinė), stalčių skaičių ir net medžiagą, iš kurios pageidaujame rankenėlių (jei planuojame jas montuoti). Dėl to svetainėje bus rodomi produktai, pritaikyti mūsų lūkesčiams. Jei mums svarbus pristatymas per konkrečią datą, nustatykite filtrus pristatymo laiko kategorijoje ir pasirinkite pasirinktą laikotarpį. Tai gali būti, pavyzdžiui: diegimo laikas iki 5 dienų, diegimo laikas nuo 5 iki 10 dienų arba diegimo laikas nuo 11 iki 20 dienų ar ilgiau. Užsakymas pristatomas dviem būdais – asmeninis prekių atsiėmimas pasirinktame Abra salone arba transportavimas nurodytu adresu. Pristatymo laikas nuo 10 darbo dienų iki 8 savaičių nuo užsakymo pateikimo dienos.

Skandinaviškas stilius – svetainės įrengimas, ką dar verta padaryti?

Įrengiant svetainę skandinavišku stiliumi, verta pasirūpinti atitinkamais aksesuarais, kurie sukurs jaukią atmosferą interjere ir tuo pačiu suteiks jam originalaus charakterio. Čia puikiai atrodo daiktai iš stiklo, keramikos ir medžio. Savo ruožtu patogiai sofai prireiks spalvingų pagalvių, kilimėlių ir lovatiesių iš medvilnės ar lino. Nepamirškime ir kilimų, kurie puikiai sušildys kambario vaizdą. Tai gali būti paprasti švelnių atspalvių arba intensyvių spalvų ar raštų kilimai.

Svarbus kiekvienos skandinaviškos svetainės elementas yra židinys arba židinio krosnelė (liaudyje vadinama krosnele). Daugiabučiuose tai gali būti biožidinys, kūrenantis specialų biokurą.

Unikalių dekoracijų galime sukurti ir patys, naudodami senus baldus ar net medinius padėklus. Rekomenduojamos spalvos – balta, įvairūs pilki atspalviai, šaltas mėlynas ir pastelinės. Tačiau naudojamos ir kontrastingos spalvos.