Kartu arba atskirai – kombinuoti pirkimai efektyviems pokyčiams

Kartu arba atskirai – kombinuoti pirkimai efektyviems pokyčiams

Baldai keičiami ne itin dažnai – tai greičiau vyksta kapitalinio remonto ar kraustymosi metu. Pirkdami naujus baldus dažniausiai tikitės įspūdingų rezultatų, kurie džiugins tiek estetika, tiek funkcionalumu. Jei norite pasiekti norimą rezultatą už mažą kainą, verta pasirūpinti ne tik pagrindiniais baldais, bet ir praktiškais aksesuarais. Tereikia paleisti savo vaizduotę ir išbandyti keletą išdėstymo eksperimentų.

Svetainė – spalvų akcentai papildys visą dizainą

Pagrindinių baldų įsigijimas yra pirmasis žingsnis keičiant interjero dizainą. Tačiau be priedų erdvė gali atrodyti blanki ir nuobodi. Pasirinkę intensyvių spalvų fotelį, galite sukurti tobulai rafinuotą dekorą ir suteikti jam charakterio. Įdomų derinį sukurs baldų komplektas Lena ir fotelis Vigo.

Virtuvė – darnus virtuvės erdvės ir kambario derinys

Svetainėje atskirta virtuvės zona yra įprastas išdėstymas - madingas, patogus ir reprezentatyvus. Tačiau jei norite mėgautis tikrai harmoninga erdve, turite užtikrinti sklandų perėjimą iš virtuvėlės į svetainę. Tinkamai parinkti baldai padės pasiekti puikų vizualinį efektą – su priestato dizainu deranti kambario estetika įrodo gerą gyventojų skonį. Virtuvė su Pedro sistema, kurią papildo sofa Nexia, atrodo nepaprastai!

Pokyčiai miegamajame – ne tik lova!

Nors svarbiausia miegamojo vieta – lova, visapusišką dizainą galima pasiekti tik įsigijus kitus baldus – komodą ar naktinius stalelius. Tik parinkus atitinkamą papildomą įrangą galima sukurti tobulą, iki smulkmenų išgrynintą dizainą. Galite atsipalaiduoti kruopščiai sutvarkytame interjere, o rafinuotas dizainas džiugins jūsų estetinį pojūtį. Įkvepiantis derinys – spinta Verona su lova Rhone, kurios charakterį pabrėš komoda Next.

Paauglių kambarys – tobulas paauglio erdvės patobulinimas

Paauglių baldai gali būti santūrūs ir universalūs – toks sprendimas yra geriausias, nes paauglių skonis nuolat keičiasi. Kad nereikėtų nuolat keisti pagrindinių baldų, verta investuoti į neutralios estetikos įrangą ir praturtinti visą išdėstymą originaliais aksesuarais.

Spalvingi Kubuś pufai suteiks jūsų dekorui įvairovės ir gali būti lengvai pakeisti už nedidelę kainą! Enter baldai pasižymi diskretiška estetika, kurią galima pabrėžti bet kokios spalvos pufais.