Sekcijos ne tik svetainei

Sekcijos ne tik svetainei

Sekcijos yra vienas iš nedaugelio baldų, kurie yra stipriai susiję su istorija. Daugelis iš mūsų pirmiausia galvoja apie didžiulius, kampuotus ir visiškai negražius modulius, pastatytus palei vieną iš sienų. Sieniniai elementai karaliavo kiekviename bute, svetainėje, vaikų kambaryje ir net miegamajame, tapdami būdingu praėjusios eros interjero dizaino elementu.

Šiuo metu parduodami sieniniai elementai neprimena ankstesnių dešimtmečių. Šiuo metu jie laikomi moderniais, dizaineriškais ir itin funkcionaliais baldais.

Naujos versijos sekcijos – kur juos šiandien galite rasti?

Tai, kas dar prieš keletą metų buvo siejama su kiču ir blogo skonio kvintesencija, dabar populiaru daugelyje namų. Šiuolaikiniai sienų elementai nėra panašūs į praeities modulinę konstrukciją. Jie lengvi, modernūs, elegantiški ir itin funkcionalūs. Tai ergonomiška ir itin visapusiška estetiško interjero dizaino idėja. Jie praktiškai ir stilingai išsprendžia daugybę dekoratyvinių dilemų ir padeda optimaliai išnaudoti net ir sunkiausiai sutvarkomą erdvę.

Sekcijos iš parduotuvės Abra Meble leis estetiškai derinti reikiamus baldus su svetainės, paauglio ar miegamojo įranga. Mūsų asortimente esantys sisteminiai baldai siūlo neribotą derinių skaičių – pasiūlymas parengtas taip, kad baldai derėtų prie interjero ergonomikos, funkcionalumo ir estetikos požiūriu.

Sekcija svetainei - modernus interjero dizainas

Sekcija dažniausiai pasirenkama svetainei, kurioje ji gali atlikti dvi funkcijas: dekoratyvinę ir praktinę. Svetainės sekcija pasižymi unikaliu dizainu, todėl ji tinka svetainėms, vaikų kambariams, taip pat miegamiesiems ar holams. Sekcija gali būti klasikinės stovimos formos, tačiau kur kas įdomesnis sprendimas yra pakabinami modeliai, kurie sukuria modernią, dizainerių kurtą dekoraciją ant sienos. Šiuolaikiniai sieniniai elementai taip pat perėmė svetainės vitrinos funkciją. Dauguma jų turi elementus su stikliniais fasadais, už kurių galima elegantiškai išdėlioti indus, suvenyrus ar nuotraukas. Svetainės sekcija taip pat yra ideali vieta RTV įrangai, namų kinui ar konsolei. Atskiri sekcijos elementai siūlo didžiules išdėstymo galimybes, sėkmingai pakeičiantys klasikinius baldus ir papuošdami svetainę.

Modernios sekcijos – madingi svetainės baldai

Dauguma šiuolaikinių sekciju, yra itin stilingi ir modernūs baldai. Moduliai su blizgiais priekiais dominuoja, ypač baltos ir juodos spalvos. Balti moduliniai baldai sukuria lengvesnių ir subtilesnių įspūdį, taip pat vizualiai padidina svetainę. Moderni balta sekcija yra puikus sprendimas skandinaviškam, moderniam ir žavingam interjerui.

Prekyboje greta klasikinių baltų baldų galima rasti ir sekciju, kurių fasadai imituoja įvairias natūralias žaliavas, tokias kaip betonas, medis, mozaika. Tokio dizainerio baldo pagalba galite sukurti unikalų, žavingą interjerą, ypač jei atskiri elementai papildomai apšviesti LED apšvietimu. Kuris leis efektyviai parodyti baldų interjerą. LED apšvietimas atkreips dėmesį į dekoracijas ir mėgstamus niekučius.

Sekcija su komoda, TV stovu ir spinta svetainei

Kokie moduliai yra sekcijoi? Ir kokias išdėstymo galimybes jie siūlo? Tai labai priklauso nuo gamintojo. Daugumoje modelių yra televizoriaus spintelės, pakabinamos lentynos ir stiklinės vitrinos. Dažnai pasitaiko, kad tokį komplektą galima rasti ir kompaktiškose spintose bei komodose. Pastarasis – vienas dažniausiai ieškomų svetainės baldų.

Centrinė sekcijos dalis dažniausiai yra televizoriaus spintelė, ant kurios patogiai galima pastatyti elektroninę įrangą, televizorių, namų kiną ar žaidimų konsolę. Likę elementai dedami arba pakabinami televizoriaus spintelės šonuose. Verta pabrėžti, kad vis dažniau svetainės sieniniai elementai yra ir kampiniai baldai, padėsiantys sutvarkyti net ir reikliausią erdvę. Atrinktus gaminius iš rinkinio galima laisvai derinti, kad būtų galima sukurti savo, personalizuotą kompoziciją.

Sekcija yra funkcionali, dėl to nėra jokių abejonių.

Sekcija paaugliams – patvari konstrukcija

Sekcijos yra moduliniai baldai, kurie taip pat puikiai tinka paauglių kambariui. Pagaminti iš tvirtų medžiagų, garantuoja ilgaamžiškumą ir funkcionalumą daugelį metų. Jie tikrai bus įdomus sprendimas šiuolaikiškam paauglio kambariui, vertinančio komfortą ir gerą stilių.

Parduotuvių tinkle „Abra Meble“ esantys baldai, įskaitant svetainės sieninius elementus, yra kokybės garantija už priimtiną kainą.

Kodėl verta pirkti modernius sieninius elementus?

Nepriklausomai nuo interjero, kurį šiuo metu turite sutvarkyti. Rinkdamiesi sekcija orientuojatės į stilių ir kokybę ir suteiksite kambariui modernaus, elegantiško dizaino.

Sekcija galima naudoti beveik bet kokiame interjere – tai didžiausias jo privalumas. Jis tinka įvairiems stiliams ir kompozicijoms, nuo visiškai modernaus, klasikinio iki kaimiško.

Parduotuvės Abra Meble asortimentas leis elegantiškai ir praktiškai sutvarkyti savo erdvę. Sekcija – universalus sprendimas, kuris palengvins svetainės sutvarkymą, nes kiekvienas elementas gali būti išdėstytas pagal asmeninius poreikius.

Šiuo metu modernios sekcijos suprojektuoti su daug įdomių elementų ir modulių, todėl potencialiems klientams suteikiamas platus pasirinkimas. Apsipirkdami galite pasirinkti vieną iš kelių spalvų variantų ir savo svetainę pradžiuginti baldais.

Moderni sekcija, puikiai tinka visai šeimai

Sekcija yra interjero dizaino hitas. Balta sekcija yra ypač populiarus. Jis tinka tiek stilingam, tiek moderniam, tiek skandinaviškam interjerui. Tai taip pat gali būti įdomus pasirinkimas, kai nelabai įsivaizduojate, kaip sutvarkyti svetainės interjerą. Be to, baldai turi daug privalumų. Tai erdvūs, įdomūs ir funkcionalūs elementai. O valymas? Šviesūs svetainės baldai yra tinkamai apsaugoti, kad juos būtų galima sėkmingai išvalyti. Patariame pasirinkti tik patikrintų gamintojų sekcijas, kad būtumėte tikri, jog fasadai nepradės geltonuoti.

Rekomenduojame apsilankyti mūsų svetainėje arba vienoje iš mūsų profesionalių stacionarių prekių parduotuvių. Siekdami atitikti naujausias tendencijas, savo pasiūlą praturtinome moderniais ir dizainerių kurtais sieniniais elementais ne tik svetainei, bet ir miegamajam, svečių kambariui ar vaikų kambariui. Patikrinkite, ar tarp jų yra modelis, kuris pavogs jūsų širdį?