Pilka virtuvė – koks stalviršis tiks geriausiai?

Pilka virtuvė – koks stalviršis tiks geriausiai?

Mes pasakojame, kaip stalviršis papuoš pilkus virtuvės baldus!

Pilka – viena dažniausiai pasirenkamų interjero spalvų. Pilkos spalvos nuo šviesaus balandėlio iki tamsaus plieno mūsų namuose dominavo jau keletą sezonų. Pilka virtuvė – dažnas interjero sprendimas. Organizuojant erdvę naudojant pilką spalvą, verta apgalvoti ir išmintingai komponuoti aksesuarus bei interjero apdailos elementus. Didžiausia problema, kuri dažnai iškyla įrengiant pilką virtuvę – išsirinkti puikiai derantį stalviršį. Pilka šiuo atžvilgiu yra reikli. Gera kompozicija reikalauja profesionalaus žvilgsnio į visą stilių ir šiek tiek teorinių žinių spalvų ir tekstūrų derinimo ir sugretinimo srityje.

Svarstote, koks stalviršis geriausiai derės su pilkais virtuvės baldais? Kaip turėtų atrodyti moderni pilkų spalvų virtuvė? Kviečiame susipažinti su mūsų pasiūlymais. Galbūt tarp jų rasite atsakyma, kuris jus įkvėps.

Połączenie szarych szafek z drewnem - kuchnia, ściany w jasnym kolorze

Puikus stalviršis pilkai virtuvei – į ką reikėtų atkreipti dėmesį?

Pilkos spalvos virtuvės baldų komplektus noriai renkasi klientai. Tobulas stalviršis papildo tokią virtuvę. Kokias savybes turėtų turėti geras virtuvės stalviršis? Štai pagrindiniai dalykai, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį renkantis konkretų modelį:

  • Medžiaga

  • Atsparumas

  • Išvaizda ir spalva

  • Kaina

Kodėl šie elementai tokie svarbūs? Paaiškiname

Medžiaga lems stalviršio ilgaamžiškumą ir funkcionalumą, o, kaip žinome, kasdien tenka susidurti su daugybe iššūkių. Todėl jis turėtų būti pakankamai storas ir atsparus mechaniniams pažeidimams bei įbrėžimams. Visa tai kartu lemia jo patvarumą, taigi ir ilgaamžiškumą. Ir tai mums turėtų rūpėti labiausiai. Išvaizda ir spalva yra svarbios, nes jos lemia estetiką. Netinkamas spalvų derinys gali sugadinti net geriausią stilių. Todėl, be funkcionalumo, verta atsižvelgti ir į tinkamą atskirų virtuvės įrangos elementų sudėtį, kad kartu jie sukurtų tobulą kambarį.

Kaina gali būti labiausiai varginantis parametras. Sunku apibrėžti kokį nors konkretų kainų rėmą, kuris būtų kokybės rodiklis ir garantuotų, kad perkama prekė bus ilgaamžė. Tačiau verta paminėti, kad stalviršis yra vienas iš virtuvės įrangos elementų, ant kurio neverta per daug taupyti.

Stalviršį renkamės pilkai virtuvei – įkvėpimai

Jau seniai žinoma, kad virtuvės stalviršis turi būti ne tik elegantiškas, bet ir funkcionalus. Štai kodėl medžiagos pasirinkimas negali būti atsitiktinis. Pilki virtuvės baldai puikiai dera prie įvairių faktūrų ir medžiagų. Kurie geriausi? Štai mūsų pasirinkimai:

Pilka virtuvė su mediniu stalviršiu

Virtuvė su mediniu stalviršiu – idealus pasirinkimas tiems, kurie nori, kad ji atrodytų jaukiai. Mediena yra medžiaga, kuri suteikia natūralumo ir šilumos bet kuriai erdvei. Jei kai kuriose virtuvėse vėsius dekoro elementus reikia sulaužyti pilkais atspalviais, ten puikiai tiks medinės. Medinis stalviršis yra šiek tiek mažiau patvarus nei akmeninis ar laminuotas stalviršis, tačiau tinkamai impregnuotas ir padengtas aliejumi ar akriliniu laku gali tarnauti daugelį metų.

Biała kuchnia czy szafa? W którym kolorze meble prezentują się ciekawiej?

Pilka virtuvė, koks stalviršis? Medžiagos, atitinkančios pilkas spinteles.

Medinių gaminių spalvų pasirinkimas išties įspūdingas. Mediena būna įvairių atspalvių ir atspalvių. Kiekvienas gali nesunkiai rasti atspalvį, tinkantį pagal savo išdėstymą ir puikiai derantį prie pilkos virtuvės. Verta pabrėžti, kad siekiant geresnio vizualinio rezultato, pastatomos virtuvės spintelės ir pakabinamos virtuvės spintelės gali būti apdailintos stalviršiu šonuose. Efektas tikrai puikus, išryškina fasadus ir sienų atspalvį. Tegul viena paprasta ir sena taisyklė bus jūsų virtuvės įrengimo vadovas. Jei virtuvei renkamės tamsius baldus, stalviršis gali būti ir tamsus, o sienos, dekoracijos ir aksesuarai – šviesūs. Geriausi deriniai – kontrastingi tamsūs stalviršiai su šviesiais baldais arba šviesūs stalviršiai su tamsiais. Klasika – medinis stalviršis, derantis prie bet kokio virtuvės išdėstymo ir pabrėžiantis jo dekorą.

Akmeninis stalviršis pilkai virtuvei - šiuolaikiškas išdėstymas - įkvėpimai

Akmens ir marmuro stalviršiai gali būti panašūs į virtuvės plyteles, kurios dažnai dedamos virš stovinčių spintelių. Tiek granito, tiek marmuro akmens stalviršiai puikiai derės prie pilkų baldų. Ant baldų ir dekoratyvinių elementų esančius pilkus atspalvius galima sulaužyti naudojant klasikinį baltą marmurą. Jei virtuvė atrodė prabangiai, o stalviršis tarnaus ilgus metus, verta rinktis akmens gaminį. Marmuras yra medžiaga, kuri, deja, yra daug mažiau atspari. Rūgštūs produktai, tokie kaip vaisių sultys, gali jį pažeisti. Šiuo atžvilgiu granitas veikia daug geriau. Be to, bėgant metams granitas sensta ne taip gražiai kaip marmuras. Akmens ir marmuro stalviršio kaina nemaža. Tačiau verta pagalvoti apie šios medžiagos pasirinkimą ir prabangią, elegantišką pilką virtuvę.

Ar verta rinktis akmens gaminį, jei virtuvė pilka? Tokie susitarimai tikrai daro didelį įspūdį. Marmuriniai virtuvės stalviršiai arba granito stalviršiai yra tie elementai, kurie interjerui suteiks prabangaus stiliaus. Tokių elementų pasirinkimo tendencija taip pat pagrįsta praktinėmis tokio virtuvės stalo savybėmis. Tai metų pasirinkimas, pasižymintis dideliu patvarumu.

Marmurowy blat w szarej kuchni - pomysł na ciekawe aranżacje i design. Kuchnia z blatem.

Pilki virtuvės baldai su laminuotu stalviršiu - klasikinis išdėstymas, moderni tendencija

Pilkos spalvos virtuvės baldus galima apdailinti laminato stalviršiu. Tai pats populiariausias, pigiausias ir, deja, mažiausiai patvarus tipas. Puikiai tiks virtuvėje, kurios savininkas mėgsta dažnus pokyčius ir karts nuo karto sutvarko interjerą nuo nulio.

Stalviršių spalvos labai sodrios. Galite rasti medį ar akmenį imituojančių, matinių arba blizgių. Virtuvės stalviršių spalva, žinoma, yra labai individualus dalykas. Jei virtuvė įrengta moderniu stiliumi, verta rinktis blizgų gaminį, kuris papildomai sustiprins vizualinį efektą ir optiškai padidins interjerą. Klasikinėms erdvėms puikiai tiks lentas ar akmenį imituojantys stalviršiai.

Baltos, juodos, pilkos, marmurinės, akmens ar medžio – mūsų siūlomi laminuoti virtuvės stalviršiai yra įvairių spalvų ir atspalvių. Juos galima priderinti prie konkretaus virtuvės interjero stiliaus. Parduotuvėje Abra Meble tikrai rasite daug variantų, kurie derės prie pilkų virtuvės baldų. Deja, maža stalviršio kaina gali reikšti ir žemą gaminio kokybę. Renkantis stalviršius moderniai virtuvei, verta rinktis kokybę, kuri taip pat garantuos ilgaamžiškumą ir ilgaamžiškumą.

Pilka virtuvė su konglomerato stalviršiu

Konglomerato stalviršis gali atrodyti kaip akmens stalviršis. Jis pagamintas iš specialaus užpildo, sujungto su poliesterio arba akrilo dervomis. Konglomeratinis stalviršis yra daug lengvesnis nei akmeninis, tačiau tuo pačiu yra vienodai patvarus ir atsparus aukštai temperatūrai, įbrėžimams ir rūgštims. Tai šiek tiek pigiau nei originalūs akmeniniai stalviršiai.

Juodas stalviršis pilkoje virtuvėje – smagu su spalvomis

Jei virtuvę įrengsime moderniai, naudodami elegantiškus pilkus baldus, juodas darbo paviršius taip pat gali būti geras sprendimas. Pilkos ir juodos spalvos paviršių derinys suteikia interjerui šiandien vertinamo standumo. Virtuvės sienų apdailos būdas yra labai svarbus, nes jis suteikia visam daiktui galutinę išvaizdą.

Pilki virtuvės baldai, su kuo juos derinti?

Pilka virtuvė – itin universalus sprendimas, leidžiantis lengvai derinti stalviršio spalvą, taip pat sienų spalvas bei įvairius virtuvės aksesuarus. Tačiau turite atsiminti, kad visi elementai turi derėti vienas su kitu pagal spalvą. Visos spalvos puikiai dera su pilka. Tačiau atminkite, kad nepersistenkite maišydami daug spalvų viename interjere.

Kodėl pilka virtuvė tokia populiari?

Prieš svarstydami, kokį stalą pasirinkti pilkai virtuvei, pasidomėkime pilkos spalvos išdėstymo populiarumu viename iš svarbiausių namų kambarių. Kas slypi už šio sprendimo populiarumo? Kodėl pilki baldai tokie populiarūs? Visų pirma, pilka spalva būna įvairių atspalvių, o tai leidžia pakankamai individualizuoti kambarį.

Pilka – universali, nesenstanti spalva, bet kartu ir stilinga bei elegantiška. Puikiai tiks moderniame, lofto, kaimiškame, art deco, boho ir skandinaviško stiliaus interjere. Pasirinkę pilką spalvą savo virtuvei, pasirenkate nesenstančią madą ir unikalų dizainą.