Naujiena - besisukančios batų spintelės

Naujiena - besisukančios batų spintelės

Ar jums sunku laikyti batus? Ar Jus erzina per visą salę atsitiktinai išmėtyti namiškių batai? Mūsų naujas pasiūlymas leis jums išspręsti šią problemą kartą ir visiems laikams! Pasukamos batų spintos – tai modernūs ir stilingi baldai, kurie įneš netrukdomą tvarką Jūsų bute!

Tai baldai, skirti specialiai mažoms salėms – puikiai žinome, kad tai interjerai, kuriuose erdvė labai ribota, todėl tradicinių baldų ten patalpinti dažnai neįmanoma. Kita vertus, prieškambaris yra patalpa, turinti daug svarbių funkcijų – čia laikome viršutinius drabužius ir batus, o kartu tai ir savotiška viso buto vitrina. Mūsų naujas besisukančių batų spintelių pasiūlymas pagaliau įves tvarką jūsų salėje! Žinoma, niekas netrukdo jų įdėti į miegamąjį ar persirengimo kambarį – jie sukurti taip, kad tilptų absoliučiai bet kur!

Naujas besisukančių batų spintelių pasiūlymas

Pirmiausia paaiškinkime, kaip veikia besisukančios batų spintelės. Tai baldai montuojami tiesiai prie sienos ir laikomi ant aukštos plieninės kojelės – spinta gali būti montuojama taip, kad atsidarytų į dešinę arba kairę pusę, puikiai prisitaikant prie turimos erdvės interjere. Kiekvienoje spintoje įrengtos keturios ar šešios nerūdijančio plieno batų lentynos – joje nesunkiai telpa net keliolika batų porų. Mūsų naujame pasiūlyme yra dvi besisukančių batų spintelių serijos – pirmoji iš jų yra vienos spalvos baldai, įskaitant: balta, juoda ir venge (kai kuriuose modeliuose priekyje sumontuotos pakabos švarkams ar paltams – tai dar labiau padidina jų funkcionalumą). Antroji serija – tai besisukančios batų spintelės, kurių fasadai dekoruoti įdomiais raštais.

Įvairių stilių batų spintelė interjerui

Jie puikiai tiks įvairiais stiliais dekoruotuose interjeruose – pasirūpinome, kad baldai būtų ne tik funkcionalūs, bet ir estetiški bei madingi!

  • Klasikinis stilius – klasikinio stiliaus holą ar miegamąjį puikiai papildys šiltos, natūralios venge spalvos besisukanti spinta. Tai elegantiška, nesenstanti ir niekada neišeina iš mados!

  • Skandinaviškas stilius – tokiu atveju verta rinktis baltą, būdingą skandinaviškam stiliui, kuri vizualiai padidins interjerą. Žinoma, mūsų naujame pasiūlyme yra balta besisukanti spintelė batams.

  • Lofto stilius – akivaizdžiai semiasi iš didmiesčių tendencijų. Lofto salę puikiai papildys „City“ besisukanti batų spinta su spauda, ​​vaizduojančia dangoraižius didmiestyje.

  • Provanso stilius – šiltas, romantiškas, labai moteriškas. Puiki įžanga į Provanso butą bus prieškambaryje pastatyta besisukanti batų spinta Moteris su pasteliniu moters figūros atvaizdu.

Žinoma, tai tik pavyzdžiai. Naujajame „Abra“ pasiūlyme taip pat yra besisukančių batų spintelių su vaizdais į Londoną ir Paryžių, Toskanos kraštovaizdžius ir augalų motyvus. Pasirinkimas priklauso tik nuo individualių pageidavimų!