Mažas miegamasis bute. Elegancija gali žengti koja kojon su jaukumu.

Mažas miegamasis bute. Elegancija gali žengti koja kojon su jaukumu.

Miegamasis yra vienas iš svarbiausių kambarių namuose. Taigi tikrai norite, kad jis būtų papuoštas ne tik stilingai, bet ir funkcionaliai. Taigi atsiminkite keletą svarbių taisyklių ir jūsų miegamasis, nepaisant jo dydžio, atrodys gražiai. Funkcionaliai galite išnaudoti net nedidelę erdvę. Perskaitykite mūsų straipsnį ir sužinosite, kaip tai padaryti.

Nedidelis miegamasis bute netrukdys įspūdingai papuošti interjerą, o tuo pačiu išmoksite praktiškai išnaudoti erdvę miegamajame. Su mumis neturėsite problemų sutvarkydami nedidelį miegamąjį savo bute. Taip pat peržiūrėkite mūsų miegamojo lovas ir praktiškus miegamojo tualetinius staliukus, puikiai tinkančius bet kokio dydžio kambariui. Mūsų straipsnis padarys jūsų miegamąjį neatpažįstamą!

Puiki lova mažam miegamajam

Galbūt manote, kad išsirinkti tinkamą lovą mažam kambariui bus sunku, tačiau mes padėsime rasti sprendimą, kuris leis išsirinkti daugiabučio namo miegamojo prekę, kuri būtų ne tik graži, bet ir funkcionali. Jei norite įsigyti viengulę lovą, tikriausiai nebus problemų ją pritaikyti miegamajame. Dvigulės lovos, kuri puikiai tiks mažame miegamajame, dydis – 140 cm x 200 cm. Tokio pločio pakanka, ir būsite tikri, kad patalpoje užteks vietos kitiems būtiniems puošybos elementams. Taip pat galite investuoti į patalynės konteinerį ar stalčius. Jos puikiai tiks reikalingų daiktų laikymui. Kai kuriuose lovų modeliuose jos yra įrengtos, tačiau jei ne, niekas netrukdo jas įsigyti atskirai. Taip galėsite rinktis kiek platesnius – 160 cm, tokį dydį dažniausiai renkasi klientai. Verčiau rinkitės platų, tradicinį baldą – 180 cm x 200 cm – vadinamąjį karališkąjį baldą. Tai tikrai labai patogu ir gražiai atrodo, tačiau tikrai mažam miegamajam tai gali būti ne itin praktiškas pasirinkimas. Jūsų miegamasis nepraras, jei pasirinksite mažesnį, bet ne mažiau patogų baldą.

Koks čiužinys turi būti lovoje mažame miegamajame?

Norėdami funkcionaliai įrengti nedidelį miegamąjį bute, pagalvokite apie kiekvieną detalę. Skoningas interjero dizainas yra nepaprastai svarbus, tačiau svarbiausia – o tiksliau – jūsų patogumas. Apsvarstykite galimybę įsigyti tinkamą čiužinį, kuris užtikrins gerą miegą ir sveiką stuburą. Galite rinktis erdvų porolono čiužinį, kuris yra patogus ir lankstus, arba tradicinį spyruoklinį čiužinį. Spyruokliniai čiužiniai taip pat labai skirtingi ir gali būti itin funkcionalūs. Taip pat pasirinkite tinkamą čiužinio kietumą. Čia galite įsigyti miegamojo čiužinius, kurie pateisins Jūsų lūkesčius. Nesvarbu, ar tai mažas miegamasis, ar didesnis, svarbiausia, kad savo namuose jaustumėtės gerai!

Ką naudoti vietoj tradicinės lovos miegamajame? Gal sofa ar sofa su miegojimo funkcija?

Vienas iš variantų, kurį galite pasirinkti vietoj tradicinės lovos, yra sofa arba sofa su miegojimo funkcija. Tai itin praktiški baldai, tinkantys mažoms erdvėms, nes esant poreikiui juos sulankstyti ir išskleisti galima tik naktį. Sofos ir sofos su miego funkcija taip pat gali būti labai patogios ir atrodyti įspūdingai. Pavyzdžiui, rinkitės tuos, apmuštus audiniu; spalvas ir raštą pasirenkate pagal savo skonį. Nedidelio miegamojo dekoravimas neturi būti sudėtingas, tačiau organizuojant tokį išdėstymą, verta prisiminti mūsų praktinius patarimus.

Kaip optiškai padidinti nedidelį miegamąjį? Mes suteikiame jums užuominą!   

Mažas kambarys taip pat gali būti stilingas ir atrodyti didesnis nei yra iš tikrųjų. Kaip tai padaryti? Pirmiausia rinkitės šviesias spalvas, kurios optiškai padidins interjerą. Neabejotinai jūsų kambaryje bus naudinga nudažyti sienas stilinga smėlio arba balta spalva, kuri šį sezoną itin madinga. Taip pat puikiai tiks pastelinės spalvos. Mėlyna, neįkyri žalia ar dūminė rožinė neabejotinai papildys atmosferos išdėstymą ir suteiks jūsų erdvei savito charakterio. Verta pagalvoti apie boho stiliaus, provanso ar skandinaviško stiliaus įvedimą į mažą kambarį. Visose jose vyrauja šviesios spalvos, tad nebijokite naudoti baltos spalvos. Puikiai tiks ir šios spalvos baldai. Galima rinktis ir kitas šviesias spalvas arba natūralų medį. Gražiai atrodys lovos atlošas iš tokios medžiagos. Taip pat verta pagalvoti apie spintas su stumdomomis durimis arba tokias, kurios stumdomos kaip akordeonas. Jie itin gerai tiks mažame kambaryje ir neužims per daug vietos. Be to, spintos durys gali būti su veidrodėliais.

Mažas miegamasis – įkvėpimai, kurie pakeis jūsų interjerą. Veidrodžiai virš visko!

Ar jums įdomu, kaip sumaniai sutvarkyti nedidelį miegamąjį? Čia rasite daug idėjų ir įkvėpimo. Miegamieji apartamentuose dažniausiai būna gana kuklūs, tačiau dėl to nesijaudinkite. Jei norite optiškai padidinti kambarį, šviesios sienos ir aksesuarai – dar ne viskas. Aksesuarai taip pat svarbūs. Taip pat ant sienos galite pakabinti įspūdingus veidrodžius, kukliuose ar dekoratyviuose rėmeliuose. Veidrodžiai – išskirtinai geras pasirinkimas, kai galvojame apie optinį interjero padidinimą. Tai gali būti ir didesni stiklai arba visiškai veidrodinės spintos durys. Veidrodžiai taip pat puikiai atrodys bet kuriame miegamajame. Tai praktiškas ir universalus pirkinys.

Drabužių spinta, lentynos virš lovos ir naktiniai staleliai - daiktai, būtini norint kuo geriau įrengti nedidelį miegamąjį

Maži kambariai taip pat gali atrodyti erdvūs. Jei norite funkcionaliai sutvarkyti erdvę, miegamajame tikrai pravers papildomos lentynos ar naktiniai staleliai. Nesijaudinkite, jei jums trūksta vietos. Lentynas galite montuoti ant sienos virš lovos. Tai praktiškas sprendimas, tik nepamirškite tvirtai pritvirtinti lentynų. Mažas miegamasis reikalauja praktinių sprendimų. Įsigykite spintą su stumdomomis durimis ir įmontuotu veidrodžiu – bus gerai, jei įstatysite į įdubą. Tačiau jei to padaryti negalite, pirkite daugiau spintelių su mažesniu gyliu. Kai trūksta vietos, rinkitės mažesnio pločio naktinius stalelius. Rinkoje nesunkiai rasite tokius, kurie yra skirti ankštoms erdvėms. Naktiniai staleliai su stalčiais ir lentynomis suteikia papildomos vietos reikalingiems daiktams susidėti. Nebijokite įdomių spalvų, kai kalbama apie baldus. Tinkamai parinkti įdomių spalvų dirbiniai suteiks jūsų interjerui naujos gyvybės.

Pasinaudokite mūsų pasiūlymu!

Taip pat atminkite, kad savo drabužių spintai galite įsigyti papildomų stalčių ar konteinerių, kurie padės išnaudoti laisvą erdvę ir sutvarkyti visus daiktus. Jūsų miegamasis atrodys geriau ir galėsite lengvai palaikyti tvarką. Su tinkama spinta galite padaryti stebuklus! Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir jūsų miegamasis pasikeis. Siūlome, pavyzdžiui, naktinius stalelius, miegamojo spintas, miegamojo komodas, miegamojo kilimėlius ir naktinius stalelius. Net jei jūsų butas mažas, galite jį sutvarkyti itin funkcionaliai. Išnaudokite laisvą erdvę kuo geriau. Jūs tikrai turite daug galimybių. Turime platų baldų ir kitų prekių pasirinkimą. Galbūt jus tenkins nauja drabužių spinta ar komoda. Nedvejokite ir pasinaudokite patraukliu mūsų pasiūlymu!