Boho stilius interjeruose - kaip įrengti miegamąjį

Boho stilius interjeruose - kaip įrengti miegamąjį

Boho stilius šiuo metu yra viena populiariausių interjero dizaino krypčių. Puikiai tiks tiek svetainėje, tiek miegamajame. Šio straipsnio dėka sužinosite, kaip kūrybiškai įrengti kambarį ir kokie baldai bei boho stiliaus elementai geriausiai tinka jūsų miegamajam.

Nepamirškite, kad boho stilius visų pirma yra susijęs su natūralumu ir paprastumu, todėl galėsite efektyviai sutvarkyti erdvę už nedidelę kainą. Be to, šviesių spalvų naudojimas padidins jūsų erdvę optiškai. Minkštos medžiagos ir be vargo prašmatnumas yra pagrindas. Taip pat patarsime, kokios miegamojo lovos, baldai ir lovatiesės geriausiai derės prie šio stiliaus.

Boho stiliaus miegamasis visų pirma reiškia natūralumą. Interjeras puikiai dekoruotas

Įspūdingo miegamojo dekoravimas nebūtinai turi būti sudėtingas ar atimantis daug laiko. Boho stilius yra organiškas ir gana minimalistinis, dominuoja prislopintos, natūralios spalvos ir pintos, taip pat natūralios medžiagos. Kutai, kriauklės ar dekoratyviniai akmenys taip pat yra įdomūs priedai. Jei jums patinka tokia atmosfera, galite sėkmingai papuošti savo miegamąjį ir visą butą boho stiliumi. Jis yra toks universalus, kad galite lengvai panaudoti dekoratyvinius elementus, kuriuos jau turite savo išdėstyme. Jūs netgi galite suteikti naujos gyvybės seniems mediniams baldams arba įdėti akį traukiantį metimą ant šiek tiek padėvėto fotelio. Tokiu būdu galėsite pigiai ir efektyviai įrengti savo butą.

Najlepsze wykończenie nadaje charakteru i stanowi element nowoczesnego designu

Kokia lova ir priedai boho stiliaus miegamajam?

Lova – bene svarbiausias miegamojo įrangos elementas. Svarbu ne tik jo funkcionalumas, bet ir išvaizda. Taigi kuri lova puikiai tiks boho stiliaus miegamajame? Priešingai nei atrodo, pasirinkimas nėra sunkus. Jei turite lovą su mediniais elementais, prislopintų spalvų ar tokią sofą – šis modelis puikiai tiks boho stiliaus interjerui. Tačiau jei manote, kad jūsų baldas netiks prie miegamojo dekoro, visada galite naudoti šilto, natūralaus atspalvio antklodę ar lovatiesę, geriausia – pintą ir su kutais. Medžiaga turėtų atrodyti kuo natūralesnė. Smėlio, balta, ruda ir net švelni pilka yra spalvos, kurios turėtų atlikti pagrindinį vaidmenį boho stiliuje. Šio tipo lovatiesė taip pat bus puikus atmosferos papildymas jūsų interjerui. Boho stilius puikiai tinka naudoti elementus, kuriuos turite savo namuose, ir nereikalauja didelių pertvarkymų. Viskas, ko jums reikia, yra kruopščiai atrinkti aksesuarai!

styl boho zawsze w modzie - łączy różne formy i faktury

Bet iš kur iš tikrųjų atsirado boho stilius? Trumpos charakteristikos

Boho stilius turi liaudies kultūros konotacijų, stipriai susietų su gamta. Menininkų ir Paryžiaus bohemos atstovų pamėgtas jis greitai išpopuliarėjo, kuriuo džiaugiasi ir šiandien. Šiuo metu tai išskirtinai stipri tendencija kuriant interjerus ir net atviras erdves, pavyzdžiui, terasas. Šviesiomis spalvomis nudažyti boho stiliaus interjerai nuramina ir palengvina atsipalaidavimą, tad nieko keisto, kad šis stilius taip mėgstamas. Tai paprasta ir nereikalaujanti, bet nepaprastai efektyvu. Boho stiliaus interjero dizaine dažnai naudojama mediena ir daugelis kitų natūralių medžiagų. Smulkūs priedai ir papildymai yra laukiami, pavyzdžiui, peizažai ant sienų ar jaukios pagalvės.

Boho atmosfera visame name? Žinoma!

Boho stilius ne tik madingas, bet ir leidžia bute funkcionalumo. Boho interjeruose tikrai atsipalaiduosite ir pailsėsite po varginančios dienos. Boho stiliuje taip pat galite naudoti gėles ir natūralius vazoninius augalus, taip pat rankų darbo dekoracijas. Puikiai tiks ir vietinių menininkų rankdarbiai bei universalios, natūralios spalvos ant sienų. Galite rinktis minkštus, šviesius ar tamsesnius kilimus ar kilimėlius. Medinės grindys taip pat yra nepakeičiamas boho stiliaus elementas. Nebijokite augalų raštų; pavyzdžiui, ant užuolaidų rinkitės nedidelius, gėlių motyvus – boho stilius tikrai yra viskas, kas susiję su gamta ir paprastumu. Čia puikiai tiks ir etniniai raštai bei regioninės dekoracijos.

Boho stilius interjere – patikrintas pasirinkimas

Jei norite, kad jūsų interjeras atrodytų puikiai ir džiugintų svečius, boho stilius tam puikiai tiks. Boho stiliaus butas iš pirmo žvilgsnio atrodo labai estetiškai, o lankytojai jame jaučiasi ramiai. Erdvę sutvarkyti nesunku, galite sėkmingai nuspręsti į savo kambarį patalpinti senus baldus. Baldai nebūtinai turi būti labai turtingi, o naudojant medieną ir būdingus, rankų darbo aksesuarus, erdvę dar labiau paįvairins. Boho stilius namuose taip pat patogus. Trūksta daugybės dekoracijų ir ypatingos priežiūros reikalaujančių elementų, todėl namų švarą palaikyti itin greitai ir paprastai. Dėl boho stiliaus interjeras taip pat įgauna daug erdvės, todėl taip galima sėkmingai įrengti net nedidelį butą.

Boho stilius – interjerai, kurie džiugins. Į ką atkreipti dėmesį boho interjeruose? Kokius baldus ir dekoracijas turėtumėte pasirinkti, kad pagerintumėte savo namus?

Dekoracijos boho stiliaus interjeruose yra labai svarbios. Jų dėka įgaus net nuobodžiausias interjeras. Boho interjere baldai ir sienų spalvų parinkimas turėtų būti būdingi, bet ir veikti kaip fonas, kuris neužgoš buities ir leis jiems atsipalaiduoti. Nebijokite naudoti boho stiliaus – šis stilius paprastas ir jums nekils problemų sutvarkyti erdvę. Priešingai – tokio interjero dekoravimas suteiks tik malonumą. Jei galvojate apie stilingą boho stiliaus interjero dizainą, rinkitės medinius baldus, kaimiškas dekoracijas ir pridėkite liaudiškų raštų. Įdomių aksesuarų galite įsigyti naudotų ir lengvai juos atnaujinti. Tai pigus būdas, galintis duoti išskirtinių rezultatų. Tokio atgaivos jūsų interjerui tikrai prireiks. Įkvėpimo pirmiausia rasite gamtoje ir liaudies kultūroje. Jei manote, kad jūsų svetainei trūksta charakterio, rinkitės boho stiliaus objektus ir raštus ir efektas jus nudžiugins. Sienas galite dažyti smėlio spalvos, šiltais dažais – toks spalvų pasirinkimas ir ekologiškų, ekologiškų medžiagų naudojimas apdailai padarys Jūsų namų dekorą tobulu.

Norėdami gauti daugiau įkvėpimo, apsilankykite mūsų parduotuvėje!

Jei norite įrengti savo interjerą boho atmosfera, turime baldų ir stilingų aksesuarų, kurie jums palengvins. Rekomenduojame, pavyzdžiui, jaukius kilimus, originalias komodas, sofas ir sofas-lovas svetainei arba lovas miegamajam, tarp kurių tikrai išsirinksite boho atmosferą atitinkantį modelį. Taip pat turime funkcionalių batų lentynų ir miegamojo komodų. Taip pat jums patiks svetainės stalai ir suolai.