Kokį poilsio komplektą rinktis?

Kokį poilsio komplektą rinktis?

Kiekvienoje svetainėje verta skirti vietos patogiam ir funkcionaliam poilsio komplektui. Kartu su nedideliu kavos staliuku ir šalia esančia televizoriaus spintele su televizoriumi sukursite jaukią vietą atsipalaiduoti ir praleisti laiką su šeima ar draugais. Į ką reikėtų atkreipti dėmesį perkant sofos komplektą? Štai keletas mūsų įkvepiančių patarimų!

Poilsio komplektai svetainei dažniausiai būna dviejų formų. Jas gali sudaryti sofa ir du foteliai arba sofa, vienas fotelis ir vienas pufas, kuris taip pat gali būti naudojamas kaip kėdutė. Pagrindinis atrankos kriterijus, be abejo, yra laisvos vietos gyvenamajame kambaryje. Didesnėse svetainėse nesunkiai telpa komplektai su dviem foteliais, mažesniuose – geras sprendimas komplektai su foteliu ir pufu.

Minkšti poilsio komplektai

Kalbant apie medžiagas, iš kurių gaminami sofų komplektai, neabejotinai populiariausi yra apmušti – arba specialiais apmušalais, arba oda (natūrali ar ekologiška). Audiniais apmušti poilsio komplektai yra minkšti, patogūs ir malonūs liesti, o gausybė galimų apmušalų spalvų leidžia lengvai išsirinkti modelį, kuris puikiai derėtų prie konkretaus interjero dizaino. Oda apmušti poilsio komplektai pasižymi nesenstančiu stiliumi ir elegancija, juos lengva valyti. Tai gali būti lemiamas aspektas, pavyzdžiui, gyvūnų savininkams, kuriems leidžiama gulėti ant sofos su šeimininku...

Poilsio komplektai svetainei su miegojimo funkcija

Kitas svarbus klausimas yra papildomos poilsio komplektų funkcijos, ypač sofos ir sofos. Nedaugelyje butų vienas kambarys gali būti naudojamas kaip svečių miegamasis, todėl kai kam reikia nakvoti, svetainė dažniausiai naudojama kaip papildomas miegamasis. Todėl poilsio komplektai su miegamąja funkcija išskleidžiamos sofos ir patalynės dėžės pavidalu yra labai funkcionalus sprendimas. Pavyzdžiui, „Oliwia B“ komplekte yra išskleidžiama, minkšta sofa-lova su patogia naudoti „Clic-Clac“ atidarymo sistema. Savo ruožtu sofa iš „Kayla“ komplekto išsiskleidžia pastumdama sėdynę į priekį.

Įvairių stilių poilsio komplektai

Galiausiai yra estetikos reikalas – poilsio komplektas turi būti ne tik patogus ir funkcionalus, bet ir džiuginti akį gražia išvaizda. Itin elegantiškas sprendimas, keliantis asociacijas su rūmų kameromis – dygsniuoti poilsio komplektai. Jų kojos suteikia dar daugiau stiliaus – tiesios arba kabrioletinės, nurodančios prancūziškus Luiso eros baldus. Paprasti, tamsūs poilsio komplektai su chromo elementais, pavyzdžiui, kojelėmis, puikiai atrodys šiuolaikiniame interjere. Tačiau jei į svetainę norime įvesti retro natą, galime rinktis pastelinių rožinių ar mėlynų atspalvių rinkinį.