Didingas interjeras su Kora sistema

Didingas interjeras su Kora sistema

Neįmanoma nupirkti artimųjų meilės, draugų ištikimybės ar kilmingos kilmės. Sunku įkainoti, kas gyvenime yra didžiausia vertybė. Buvusių dvarų grožį geriausiai išreiškia idiliškas dvaro rūmų interjeras, kuriame tarp baldų užtikrintai vaikšto tradicija, menanti kelių kartų giminės istoriją. Šiandien pavieniai istorijos sumaištį išgyvenę antikvariniai daiktai antrinėje rinkoje pasiekia svaiginančias kainas.

Tačiau kiekvienas, kuris svajoja atkurti šią unikalią atmosferą, gali apsvarstyti galimybę įsigyti Kora kolekcijos baldus. Tai puikus pasiūlymas žmonėms, vertinantiems klasikinį modernų variantą.

Prieškarinis šių svetainės baldų stilius sugrąžina praėjusių laikų atgarsius. Būtent taip išpuoštuose kambariuose vykdavo pokalbiai, o ne proziški pokalbiai; komentavo reikšmingus politinius įvykius ir vedė turtingą visuomeninį gyvenimą. Kora sistema turi būties kultūros didingumo geną, kuris pamažu nyksta. Todėl verta atidžiau pažvelgti į siūlomus sprendimus ir pagalvoti apie šios unikalios kolekcijos įsigijimą, kad vis dar puoselėtumėte pamiršto pasaulio pėdsakus tarp savo keturių sienų.

Kora sistema – oraus stiliaus erdvė

Namų šilumos jausmą lemia šeimyniška atmosfera ir jaukus interjero dizainas. Tamsių svetainės baldų komplektas užpildo kambarį teigiamomis vibracijomis, kurios teigiamai veikia žmonių, esančių svetainėje, nuotaiką. Klasikinė atskirų elementų išvaizda papildyta diskretiškomis dekoracijomis – subtiliais grioveliais durų fasaduose. Visą idėją papildo mažos metalinės seno aukso spalvos rankenėlės, kurių dėka nesunkiai atidarysite stalčius ar vitrinos duris. Projektuojant taip pat atsižvelgiama į konstrukcijos stabilumą, todėl masyviems baldams paremti naudojamos plačios kojelės.

Kai kurie elementai neturi durų arba jų vietoje yra įtaisyti stiklai su įvorėmis. Tokiu būdu komplektas neatrodo pribloškiantis, o tai ypač svarbu įrengiant mažus butus. Tai sėkmingo bandymo rasti pusiausvyrą tarp nuorodų į tradicinį dizainą ir apribojimų, į kuriuos reikia atsižvelgti, apraiška.

Platus svetainės baldų pasirinkimas

Daugelyje rinkinių yra dešimt ar dvylika elementų, kurie sudaro vientisą visumą. Tačiau „Kora“ sistema yra visiškai kitokia – ji siūlo net dvidešimt tris skirtingas interjero dizaino idėjas. Vien pažvelgus į komodas gali būti nuostabu. Didesnis ir mažesnis; su stiklu arba be jo, kampinis. Beveik nėra stalčių arba susideda tik iš jų. Be to, suolai, stalai, TV spintos ir rašomieji stalai. Tik patyręs matematikas gali apskaičiuoti galimų konfigūracijų skaičių.

Kas užsisakė vieną Kora sistemos elementą, dažniausiai užsisako kitą. Tai nenuostabu, nes šie svetainės baldai yra patvarūs, o jau minėtas pasirinkimo gausa leidžia pasirinkti konkrečius lūkesčius ir poreikius atitinkantį sprendimą. Be to, juos labai lengva surinkti patiems.