Kampinė sofa su miegamąja funkcija Max New Monolith 63/85/92

Prekės kodas: MR-000000003361828
1 799,00 €

Pirkite išsimokėtinai nuo 48 EUR/mėn.>


Rodyti įmokas

Kampinės sofos gali būti įvairių variantų: yra universalių kampinių sofų, taip pat dešinės ar kairės pusės arba modulinių kampinių sofų. Taip pat yra tokių su reguliuojamais galvos atlošais arba porankiais. Judantys galvos atlošai leidžia bet kokią padėtį, kurią galima pritaikyti. Kampinės sofos su miegamąja funkcija. Modernaus stiliaus , glamūrinio stiliaus, skandinaviško stiliaus, odinio varianto kiekvienas ras daugelį metų tinkantį modelį. Didelė kampinė sofa yra puikus pasirinkimas ir idealiai tinka žiūrėti televizorių ir leisti laiką su šeima. Maža kampinė sofa su daiktų laikymo dėže yra puikus baldas nedidelei svetainei, poilsio kambariui.

L formos kampinė svetainės sofa

Kampinė sofa "Max New Monolith" su miegamąja funkcija padengta hidrofobiniu audiniu. Paprastumą ir patogumą užtikrina DL tipo išskleidimo sistema. Tai greitas, paprastas ir patogus išskleidimo būdas. Tai viena populiariausių išskleidimo sistemų, naudojamų kampinėse sofose. Išskleidus miegamąjį plotą, jo dydis yra 125x203 cm. Baldas turi talpyklą, kurioje galima laikyti patalynę, papildomas antklodes ar pagalvėles. Sėdynėje naudojamas putplastis, kuris prisitaiko prie kūno svorio ir formos, todėl užtikrinamas aukštas sėdėjimo komforto lygis. Šis unikalus svetainės baldas sukurtas atsižvelgiant į funkcionalumą ir elegantišką dizainą. Kampinę sofą galima įsigyti universalios versijos.

Minkštos kampinės sofos - ilgam laikui skirti gaminiai

Susipažinkite su mūsų pasiūla, kurią sudaro platus kampinių sofų pasirinkimas - laisvalaikio kampinės sofos, universalios kampinės sofos, modernios kampinės sofos su miegamąja funkcija, L ir U formos kampinės sofos arba modulinės kampinės sofos. Kai kurios kampinės sofos turi miegamąją funkciją, patalynės konteinerį, automatines atlenkimo priemones, rėmą, reguliuojamą atlošą arba papildomus dekoratyvinius elementus. Peržiūrėkite turimus modelius savo parduotuvėje.

  • Reguliuojamas atlošas:

    NE

  • Sėdimos vietos aukštis [cm]:

    44

  • Sėdimos vietos gylis [cm]:

    52

  • Miegamosios vietos plotis [cm]:

    123

  • Miegamosios vietos ilgis [cm]:

    203

  • Plotis [cm]:

    203

  • Gylis [cm]:

    140

  • Aukštis [cm]:

    92

  • Automatinė pagalba išskleidžiant:

    be automato

  • Spalva:

    rožinis

Žiūrėti daugiau >

Įveskite savo pašto kodą

Norėdami sužinoti siuntimo kainą artimiausioje „Abra“ parduotuvėje. Į nurodytą kainą įeina ir prekių inešimas į pirmą aukštą.

-
Pirkėjai, pirkę šią prekę, taip pat įsigijo
Kampinė sofa Max New Gusto 88/70/94 paveikslėlis
Kampinė sofa su miegamąja funkcija Max New Metro 11/24 paveikslėlis
Kampinė sofa su miegamąja funkcija Max New Monolith 95 paveikslėlis