Kokią lentyną paauglio kambariui verta rinktis? Duodam patarima

Kokią lentyną paauglio kambariui verta rinktis? Duodam patarima

Jaunimo kambarys – tai erdvė, kuri visų pirma turėtų būti ergonomiška, patogi ir praktiška. Tinkami baldai ir įrangos elementai suteikia tvarkos ir gero organizuotumo jausmą. Tarp daugybės elementų, skirtų paauglio kambariui, yra vienas, ypatingai apibrėžiantis erdvę – jaunimo lentyna – baldas, apjungiantis daugybę funkcijų ir padedantis sutvarkyti paauglio kambarį.

Įrengdami jaunimo kambarį, ieškome įvairių baldų. Žinoma, verta pradėti derinimą nuo būtiniausių, ir tai tikrai yra funkcionali lentyna.

Kokia turėtų būti patogi ir praktiška lentyna paauglio kambariui? Ar verta paauglio kambariui rinktis ištisus baldų komplektus, ar geriau rinktis lentyną, kuri bus atskiras elementas? Ir galiausiai, kaip jaunam žmogui integruoti lentyną į interjerą. Apie tai papasakosime straipsnyje!

 

Šiuolaikinės lentynos jaunimui

Siekdami patenkinti augančius jaunimo poreikius, baldų gamintojai kasmet pateikia naujų baldų pasiūlymų, tarp kurių – ir jaunimo lentynos, kurios dera prie įvairaus jaunimo interjero stilių.

Kokia turėtų būti jaunimo lentyna? Į kokias baldų savybes verta atkreipti dėmesį? Štai patys svarbiausi:

Jaunimo lentynos - ideali interjero vieta, saugojimui ir organizavimui

Jaunimo lentynos turi būti ergonomiškos ir estetiškos. Be to, jame turėtų būti pakankamai vietos saugojimui ir demonstravimui. Tarp daugybės jauno žmogaus smulkmenų ir niekučių galima rasti įvairiausių dalykų, o lentyną reikėtų rinktis atsižvelgiant į juos visus.

Turi būti vietos knygoms, žurnalams, mokykliniams vadovėliams. Tada pereikite prie temų, susijusių su jaunuolio aistromis ir pomėgiais. Gera jaunimo lentyna yra ta, kurioje yra ir atviros lentynos, ir uždaros spintelės. Gerai, jei lentynoje yra ir kur susidėti drabužius. Praktiška lentyna, galinti sėkmingai pakeisti kitus baldus.

Modernus dizainas naudojant lentyną

Lentynų fenomenas yra tas, kad jos siūlo neįtikėtinas išdėstymo galimybes ir dera prie įvairių interjero stilių. Platus baldų pasirinkimas – sėkmingo apsipirkimo garantas. Pasirinkę prekes iš parduotuvės Abra Meble pasiūlos išsirinksite geriausią sprendimą. Ar smalsu, ką galime jums pristatyti?

Štai keletas mūsų parduotuvėje siūlomų lentynų variantų:

Lofto stiliaus lentynos – knygoms, aksesuarams ir smulkmenoms

Unikalūs ir paprasti lofto baldai – tikras pastarųjų metų reiškinys. Jie yra vienas iš dažniausiai pasirenkamų dizaino elementų. Juos mėgsta ne tik jaunimas, bet ir vyresnio amžiaus žmonės. Jaunimo lentynos lofto stiliaus kambariui yra paprastos atviros konstrukcijos, pagamintos iš medžio ir metalo derinio. Žemiau pristatome Eri lentynų rinkinį, kuris dėl savo įvairių matmenų tiks daugeliui jaunimo kambarių.

Eri serijoje yra atviros lentynos, kurios leidžia elegantiškai eksponuoti knygas, figūrėles, nuotraukų rėmelius ir daugybę kitų niekučių.

Iš dalies uždarų paviršių mėgėjams turime dar vieną įdomų pasiūlymą – Symmach lentyną. Tai taip pat lofto stiliaus baldų pavyzdys, kuris kartu su kitais viso komplekto elementais sukuria stilingą išdėstymą, kuriamą galvojant apie jaunimą. Symmach serijos baldai – tai paprastumas ir elegancija viename. Medinių, sendintų fasadų ir pilkų lentynų derinys sukuria unikalų vaizdą.

Žaidimų lentynos – atitinkantys jaunimo lūkesčius

Nieko nereikia įtikinėti, kad šiuolaikinės žaidimų lentynos – daugelio paauglių svajonių išsipildymas. Jie yra madingi, stilingi ir puikiai pritaikyti kiekvieno žaidėjo poreikiams. Jei jūsų vaikas mėgsta kompiuterinius žaidimus ir savo kambaryje turi profesionalų žaidimų stalą, žaidimų lentyna puikiai papildys visą stilių.

Žaidimų lentynos – baldai, kuriuos verta rinktis įrengiant paauglio kambarį. Jų funkcionalumas tikrai patiks jums ir jūsų vaikui.

Modernios jaunimo lentynos – pritaikytos vaikų ir paauglių poreikiams

Solo jaunimo lentyna tikrai yra funkcionalumo ir modernaus dizaino derinys. Kuo jis išskirtinis? Kaip matote pažvelgę ​​į pridėtą nuotrauką, Solo lentyna yra lentynų, spintelių stalčių ir... vitrinų derinys! Jaunimo lentynos labai retai suteikia tiek daug galimybių. Dėl to Solo vertas jūsų dėmesio.

Žinoma, kaip ir daugumą lentynų, šį modelį galima sujungti į vientisą visumą su kitais komplekto baldais. Rinkinį sudaro erdvios spintos, elegantiškos komodos, subtilios lentynos ir patogūs rašomieji stalai. Visi elementai puikiai dera prie modernaus stiliaus įrengto jaunimo kambario.

Solo knygų spinta yra puikus baldas tiek berniuko, tiek mergaitės kambariui. Jis gali būti naudojamas kaip savarankiškas elementas arba kaip vienas iš kelių jaunimo baldų komplektų.

Aukštos kokybės lentynos jaunimui už priimtiną kainą

Lentynos paauglio kambariui, kurias rasite parduotuvės „Abra Meble“ pasiūloje – tai dizaino, funkcionalumo ir prieinamos kainos derinys. Pasiūlos gausa reiškia, kad kiekvienas jaunasis narys ras baldus, pritaikytus pagal savo poreikius ir lūkesčius. tie, kurie padės jam susitvarkyti savo jaunatvišką pasaulį ir sukurti savo privačią komforto ir atsipalaidavimo zoną kambaryje. Jaunimo lentynos yra idealus sprendimas tiek paaugliams, tiek jaunesniems vaikams.

Parduotuvėje turime įvairiausių variantų paauglių kambariams skirtų lentynų ir visos pagamintos panašaus stiliaus, kas leidžia nesunkiai surinkti svajonių komplektą paauglio kambariui. Mūsų balduose galima laikyti ne tik drabužius, bet ir stalo žaidimus, dėžutes su aksesuarais, vadovėlius, elektroniką. Be to, siūlome lentynas paauglių knygoms, kurios puikiai papildys jauno literatūros entuziasto kambarį.