Virtuvės baldų komplektai - 2022 metų tendencijos!

Virtuvės baldų komplektai - 2022 metų tendencijos!

Dėl savo praktiškos funkcijos virtuvė yra viena iš svarbiausių patalpų jūsų namuose. Čia kasdien ruošiate maistą sau ir savo šeimai. Dažnai, kai kambarių plotas yra mažesnis, virtuvė tampa ir valgomuoju, padidindama šio interjero svarbą. Šiuolaikinio stiliaus namuose atviros, elegantiškos ir funkcionalios virtuvės dizainas derinamas su svetaine ir valgomuoju.

Todėl renkantis virtuvės baldų komplektus reikia atsižvelgti ne tik į kokybiškų medžiagų pasirinkimą, bet ir į gaminių pasirinkimą, kurie sukurs darnią visumą su likusiais namais. Paruošti virtuvės baldų komplektai – pigesnė alternatyva individualiai įsigytoms, pagal užsakymą pagamintoms spintoms. Šiame straipsnyje papasakosiu, kokie baldai bus madingi 2022 m.!

Praktiški virtuvės baldų komplektai

Virtuvė yra viena iš svarbiausių vietų namuose, visų pirma dėl savo praktinės funkcijos. Namų nariai gali leisti laiką kartu, gaminti maistą, valgyti ir kalbėtis. Jo išdėstymas turėtų ne tik atrodyti įspūdingai, užtikrinant patrauklią interjero išvaizdą, bet ir leisti patogiai judėti keliems žmonėms. Į ką atsižvelgti perkant virtuvės baldų komplektą? Įrengiant šią patalpą, nesvarbu, ar tai didelė ar maža virtuvė, o gal net virtuvės niša, verta rinktis jau paruoštus baldų komplektus, kuriuose yra viršutinės ir apatinės spintos. Gamintojų siūlomi virtuvės baldų komplektai skiriasi komponentų skaičiumi, o tai leidžia nesunkiai išsirinkti baldus tinkančius tiek didesniam, tiek mažesniam interjerui. Paruošti virtuvės baldų komplektai ir ištisos kolekcijos yra praturtintos itin talpiais stalčiais ir spintelėmis, kuriuose nesunkiai susidėsite visų rūšių indus ir maisto produktus. Pasirinkę pagal užsakymą pagamintus stalviršius ir buitinę techniką, galėsite išnaudoti visas elegantiškos ir funkcionalios virtuvės erdvės privalumus.

Naujausios tendencijos virtuvėje – kaip išsirinkti tobulą virtuvės baldų komplektą?

Naujausiose tendencijose virtuvėse vyrauja minimalizmas itin originaliame variante, su kontrastingomis spalvomis, natūraliomis žaliavomis ir moderniais sprendimais, padidinančiais jų funkcionalumą. Tinkamai parinktomis spalvomis lakuota laminuota plokštė arba MDF sukuria šį interjerą išskirtinį išdėstymą. Tai, žinoma, nereiškia, kad modernus stilius yra vienintelis teisingas pasirinkimas. Kambarį kuriate pirmiausia sau ir jame turite jaustis gerai. Jei gerai jaučiatės tradiciniuose ar rustikaliniuose interjeruose arba mėgstate skandinavišką jaukumu ir paprastumą, išnaudokite jį maksimaliai. Ieškodami įdomių tendencijų, tiesiog ieškokite paruoštų sprendimų internete. Nesunkiai rasite tinkamą įkvėpimą ir patarimą. Norėdami geriausiai organizuoti interjerą su virtuvės komplektais, atidžiai išanalizuokite turimą erdvę, atsižvelgdami į paviršiaus plotą, visas architektūrines kliūtis, stulpus, langų ir durų artumą bei instaliacijos vietą ir tt Tai pat yra etapas. kada reikėtų nuspręsti, kokia forma papuoš virtuvės kambarį su baldų vieta, kad vėliau būtų patogiau naudotis ir gaminti. Galite išdėstyti atskirus baldus I, U arba L raidės pavidalu arba, jei erdvė leidžia, sukurti virtuvę su sala.

Modernūs virtuvės baldų komplektai

Paruoštuose virtuvės komplektuose yra pasiūlymų tiek moderniam, tiek klasikiniam interjerui. Minimalistinėje erdvėje puikiai atrodys baldai su blizgiais fasadais ir juodu, atspariu trinčiai viršumi, o tradiciniu būdu įrengtuose kambariuose tiks medžio atspalvių baldai. Parduotuvėse rasite didelį baldų atspalvių, įvairių konstrukcijų ir griovelių pasirinkimą. Jie nuspręs, koks bus galutinis virtuvės pobūdis.

Šiuolaikinės virtuvės ir komplektai yra labai populiarūs. Pakabinamos virtuvės spintelės ir pastatomos virtuvės spintelės pasižymi paprastu dizainu, minimaliai dekoruota forma ir geometrinėmis formomis. Tiek spintelių priekyje, tiek stalčių fasaduose vyrauja tiesios linijos ir labai diskretiškos arba net be rankenų. Šiuolaikiniai komplektai, įskaitant pakabinamas ir pastatomas spinteles, turi spintelėms skirtus virtuvės fasadus, lakuotus itin blizgiu arba vidutiniškai blizgiu. Virtuvės baldai taip pat yra matinio ir lygaus paviršiaus bei įdomių spalvų. Šiuolaikiniai virtuvės baldai pasižymi ne tik puošyba, bet visų pirma funkcionalumu. Parduotuvėse esantys virtuvės komplektai sukurti taip, kad užtikrintų patogumą naudojimo metu ir palengvintų eksploataciją.

Šiuolaikinių komplektų su pilnai ištraukiamais stalčiais, viršutinių spintelių su slėginiais keltuvais, krovininių spintų, kampinių spintelių besisukančių krepšelių naudojimas užtikrina ilgaamžiškumą ir palengvina kasdienį patiekalų ruošimą bei valymą po jų.

Naujausios spalvų tendencijos virtuvėje

Naujausios 2022 metų tendencijos – minimalistinio virtuvės kambarių išdėstymo tąsa, nors ir drąsesniu variantu. Klientų ieškojimas interjerų, kurie atrodytų tvarkingai ir aiškūs bei būtų ergonomiškesni, draugiškesni ir tvarkingesni, atsiranda dėl vis spartėjančio gyvenimo tempo. Dažniausiai jie neturi pakankamai laiko nuolatiniam valymui.

Paruošti naujos laidos virtuvės baldų komplektai, nepaisant savo paprastumo, nėra nuobodūs. Anksčiau vyraujantys balti spintelių fasadai iš esmės bus pakeisti pilkais. Šiuolaikinių virtuvių spalvų tendencijos – balti, blizgūs virtuvės stalviršiai derinami su pilkomis ir matinėmis spintelėmis. Konglomerato stalviršiai bus itin populiarūs.

Norint suteikti baltų ir pilkų baldų komplektų stiprų akcentą, bus pridėta juoda ar kita ryški, akį traukianti spalva, pvz., geltona, mėlyna, tamsiai mėlyna, smaragdo, butelio žalia ar rubino spalva. Spalvinis akcentas atsiras akį traukiančių lempų, rankenų, taburečių ir spalvingų buitinių prietaisų pavidalu.

Mediniai virtuvės baldai vis dar yra madingi

Naujausios virtuvės tendencijos siūlo rinktis tvirtus ir iš patvarių medžiagų pagamintus gaminius. Geriausia, jei jie yra draugiški žmogui ir aplinkai. Tokia žaliava neabejotinai yra natūrali mediena. Galite kontrabanda juos įnešti į virtuvę grindų, fasadų, stalviršių ir tt pavidalu. Tačiau atminkite, kad per daug medienos gali užgožti jūsų erdvę ir vizualiai ją sumažinti. Todėl reikėtų vengti visiškai medinių virtuvės įrengimų. Daug pigesnė ir daug mažiau reikli alternatyva mediniams baldams yra laminuoti fasadai. Jie ištikimai imituoja natūralias žaliavas. Taip pat galima rinktis iš daugybės spalvų ir raštų. Paruošti virtuvės baldų komplektai su laminuotais stalviršiais ir spintelėmis yra gražūs ir solidūs.

2022-aisiais į populiarumą grįžta marmuras, kuris su mediniais fasadais ir auksiniais aksesuarais sukurs prabangią, žavią kompoziciją.